Alfie - hunden som bara ville bli älskad

Bok av Anders Axelsson
Alfie är en liten och älskvärd vovve som rycks ifrån sitt trygga liv med mamma och syskon. Han ger sig ut i stora världen där regler tyvärr inte bestäms av en liten valp, utan av människor. Följ med Alfie i hans jakt på ett kärleksfullt hem i denna moderna saga för hundälskare i alla åldrar. Författaren Anders Axelsson har själv adopterat en hund från Irland. Hunden Alfons är ett klumpigt muskelpaket som bara innehåller kärlek. Innan Alfons träffade Anders hade han blivit utslängd på gatan när hans tidigare ägare tröttnat på honom och han satt i en bur när Anders såg honom första gången. Nu är de det viktigaste och finaste i varandras liv. Boken om Alfie är Anders Axelssons debutbok.
En sån Fin och Rörande berättelse! Med söta illustrationer som gör mig som läsare glad!

Böcker om djur är alltid något som ger mig ett leende på läpparna. Men det är också dem som kan göra med ledsen för att dem berör mig så. 

Det här är den första boken om hunden Alfie (bok nummer två som kom för ett litet tag sedan heter "Alfie - Hunden som hjälpte en vän"). 

Vi får träffa Alfie i hans första dag i livet som dessvärre inte är hans gladaste för det händer en del som gör mig som läsare ledsen å Alfies vägnar. Men med tidens gång får Alfie uppleva positiva och negativa saker. Frågan är hur det hela slutar? Den som läser får se men det blir en spännande resa för Alfie...

Fina illustrationer som stärker berättelsen ännu mer!