En adventskalender från Novellix : Stunder i advent

Bok av Novellix
Fyra noveller, fyra koppar te. Varje söndag fram till jul. Stämningsfulla berättelser av H.C. Andersen, Selma Lagerlöf, Dan Andersson och Viktor Rydberg - här får du uppleva storheten hos riktigt klassiska författarskap. Kalendern innehåller fyra små kuvert, en till varje söndag i advent. Förutom en novell bjuder varje lucka på en omsorgsfullt utvald tesort som bär smak av allt från kryddnejlika och kanel till kvitten och apelsin. Så tänd adventsljusstaken, häll upp en kopp rykande te och varva ner med en glimrande julnovell. Luta dig tillbaka och njut av en stund för dig själv under decembers mörka söndagskvällar. God jul och härlig advent! önskar Novellix & Nabo
Novellix fina adventskalender är verkligen en fin gåva, till dig själv eller någon annan du vill lysa upp tillvaron för i advent.

Varje söndag år du öppna ett paket innehållande en ny novell och ett nytt te. En överraskning varje söndag fram till jul och en mysig stund för avkoppling med en nu novell tillsammans med en kopp te.