Utveckla din intuition

Bok av Jörgen Gustafsson
Tro inte att det är på ett visst sätt bara för att någon har sagt det, utan testa och tänk själv. Framför allt: Var nyfiken! Jörgen Gustafsson menar att alla har intuition att det helt enkelt är ett sinne som de flesta av oss ännu inte har accepterat fullt ut. När du övat upp din intuition och lärt dig använda den, för din egen skull eller för att hjälpa andra, blir den en naturlig och självklar del av livet. Utveckla din intuition är dels en handbok som lär dig träna upp intuitionen genom olika praktiska övningar, dels en högst personlig berättelse av ett av Sveriges mest kända medier. Med hjälp av Caroline Grimwalkers engagerande språk kan vi följa Jörgens väg från skepticism och förnekelse av sin starka intuition, via utbildningen hos mediet Iris Hall till acceptans och utveckling mot att själv bli ett medium. Jörgens definition av andlighet är att vara agnostiker inför livet och allt som finns i det. Tro inte att det är på ett visst sätt bara för att någon har sagt det, utan testa och tänk själv. Framför allt: Var nyfiken! Det enda av sant värde är intuition. Albert Einstein
Med ena foten i den andliga världen och den andra foten i rationella förklaringar tog jag mig an den här boken. Jag kände mig stundtals lyrisk när jag läste.
"JA, men såklart det är så här" kände jag när Jörgen på enkelt sätt förklarar vissa saker. Han sätter ord på känslor och tankar som jag tror många människor bär på och lär läsaren att lyssna mer inåt.
Utveckla din intuition och lyssna på din magkänsla. Alltid lyssna på din magkänsla.
Du behöver inte ha tankar på att själv bli ett medium för att läsa den här boken. Det finns övningar för att träna upp din intuition med löpande under textens gång. Jag gjorde inte alla, utan valde de som passade mig. Det är det som var så bra med boken, den tar oss upp i vår databas och jordar oss lite extra. Älskar övningen med blommorna och våra sju chakran.