Själslig kärlek

Bok av Helena Omfors
Den själsliga kärlekens kraft är stark - den trollbinder och skapar magi. Men i ljuset av kärleken kommer även de oläkta såren och de djupt liggande rädslorna fram. Är jag värd att älskas? Förlorar jag mig själv? Är detta verkligt eller är det bara en romantisk fantasi?
Den här boken bygger på en sann berättelse där författaren Helena öppet och ärligt delar med sig av sitt liv.
Helena lever i en relation med sin man och barn, ett äktenskap som inte är lyckligt och där de delar olika drömmar om framtiden. Helena är andlig ledare och jobbar med detta på olika sätt och hon har drömmar om att flytta till Spanien. Vid ett tillfälle när Helena håller en kurs möter hon Calle och det mötet blir väldigt starkt och många känslor stormar upp, detta blir början på ett nytt liv.

Jag tycker att det här var en väldigt fin bok om kärlek, både vad gäller den fysiska mellan två människor men även om den andliga kärleken. Helena beskriver kärleken mellan henne och Calle så vackert och trollbindande - att få möta sin tvillingsjäl och själsfrände, så magiskt. Det här är verkligen en kärlekshistoria som på film och man önskar att kärleken fick upplevas så av flera - så vackert och jag blir tårögd flera gånger när jag läser hur fin deras kärlek är till varandra. Vilken dröm att få uppleva kärleken på detta sätt både till någon annan, sig själv och till det andliga. Denna bok är verkligen en inspiration.