44 kapitel om 4 män

44 Chapters About 4 Men
Bok av BB Easton
    BÖCKER OM S*X - Minerad mark för skolpsykologer. Att skriva explicita s*xskildringar skulle betraktas som oetiskt och till grund för uppsägning . Som tur är har etik aldrig riktigt varit min grej. Efter att ha ägnat flera år åt att försöka hetta upp mitt s*xliv gav jag upp och vände mig till min dagbok. Kanske var Ken, min vackra, kalla, sifferälskande man helt enkelt inte kapabel till den typ av passion jag ville ha. Mina ex har alla varit lika tatuerade och testosterondrivna som männen i mina älskade kärleksromaner, och om jag inte kunde få den typen av passion igen i verkligheten kunde jag åtminstone skriva om det. Ingen skulle ju någonsin få veta. Gissa vad? Min man läste. Och inte bara det. Det väckte honom till liv. Berusad av makt började jag testa gränser. Det jag skrev blev mer och mer utformat för att manipulera Kens beteende. För det mesta gick det strålande förutom när det inte gjorde det. BB Eastons 44 kapitel om 4 män ligger till grund för en kommande storsatsning på Netflix, serien S*x/Life. Den berättar historien om en kärlekstriangel mellan en kvinna, hennes man och hennes förflutna, och tar ett nytt, uppfriskande grepp om kvinnlig s*xualitet och identitet. Den har premiär under 2021.   BB Easton bor i förorterna i Atlanta, Georgia, med sin tålmodiga make, Ken, och två bedårande barn. Hon slutade nyligen sitt jobb som skolpsykolog för att skriva böcker om sitt punkrockförflutna och sin avvikande s*xuella historia på heltid. Ken är suuuperglad för det.
Tyckte du att 50 shades of Grey handlade om för mycket sex, läs då inte denna! För här snackar vi om litet filter. Jag tycker att det var ganska befriande att läsa denna bok, just på grund av att Easton skriver så enormt filter fritt (eloge till bra översättning). Det är analsex, kukar, orgasmer osv. Jag kommer på mig själv med att bli generad flera gånger om. Visst är det härligt när en bok väcker någon slags känsla?!
Denna bok tänker jag passar den person som befinner sig i en relation där sexlivet blivit lika grått som en sämre höstdag. Eller till den som bara behöver läsa om något annat än romantiska historier. Sätt lite färg på vardagen och läs denna bok.