Two faced

Sminkbok
Bok av Thomas Sekelius
Smink är roligt. Smink är en konstform. Smink är för alla.Kliv in i Thomas Sekelius värld och lär dig hur du med hjälp av makeup kan experimentera med ditt utseende. Hur skapar man glow? Hur funkar contouring? Och går det egentligen att få till ett par pussäkta läppar? Blir du mer självsäker i en solkysst och fräknig look eller vill du möta världen med en svart sotning runt ögonen? Vi får också ta del av Thomas personliga historia om olika skeenden som betytt extra mycket i hans liv och tagit honom dit han är idag.Thomas Sekelius är youtubern som slog igenom med sina personliga och inspirerande sminkvideor på nätet. Han är en inspirationskälla för många unga och är även verksam som musikartist, modell och föreläsare.
En väldigt snygg bok! Innehåller vackra bilder med roliga och spännande tips som jag definitivt ska testa i framtiden!

Tone Sekelius är en stor favorit och förebild bland Sveriges Youtubers. Mitt intresse för smink har delvis kommit från Tone och framförallt förmågan att våga testa nya saker. Att bara få känna att Alla är barn i början och att man måste börja någonstans för att komma dit man vill och bli bättre och bättre.

Mina favoritdelar i boken är när Tone berättar om sitt liv och sin uppväxt. Har följt Tone sedan hon startade sin Youtube-kanal och verkligen uppskattat ärligheten och det fina budskapet som alltid genomsyrar allt det Tone gör.

Jag kommer använda den här boken som en guide när jag behöver råd runt min sminkning. En bok jag varmt rekommenderar!