Rite of Passage

Bok av John Passarella
Laurel Hill, New Jersey, is beginning to look like one of the unluckiest places on Earth when a series of mishaps hit the town. But Sam and Dean Winchester suspect it's more than just bad luck. Along with Bobby Singer, the brothers soon realize that a powerful Japanese demon is encouraging the chaos. But the demon has bigger plans and they are going to need to make their own luck to stop it.
Bröderna Winchester i bokform kan det bli bättre? Knappast! En bok som bjuder på spännande besök från mystiska krafter samt karaktärer som man saknat. Rekommenderas!

Jag Älskar tv-serien "Supernatural"; har sträcktittat på 13 av säsongerna och inne på de två sista med stor sorg måste jag meddela. Men det känns bra att jag har hittat att det också finns en hel del "Supernatural"-böcker som antingen utspelar sig runt ett specifikt avsnitt eller under någon av de 15 säsongerna. Den här boken utspelar sig under säsong sju.

Vissa människor har en del otur, men det är sällan hela samhällen råkar ut för hemska olyckor; flera efter varandra. Men så är det för det stackars samhället Lauren Hill, New Jersey. Frågan är vad det är som gör att något sådant kan hända?

När Bobby och pojkarna Winchester; Sam och Dean börjar nysta i det hela stöter de på den ena dödsolyckan efter den andra. Det är så spektakulärt att det måste vara något övernaturligt som ligger bakom och när de upptäcker vad som orsakat det hela hade de mer än gärna sprungit därifrån... Men eftersom de är jägare tar de sig an problemet.

En spännande, välskriven bok som bjuder på en Hög dos av Winchester bröderna!