Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst

Bok av David Sundin
En bok som krånglar ÄNNU mer och som bits och luras för att verkligen inte bli läst. Uppföljaren till David Sundins succé "Boken som inte ville bli läst" är såklart en bok som VERKLIGEN inte vill bli läst. Fylld med ännu mer mysig högläsning med stora mängder skratt. En hyllning till ordet, boken och den gemensamma läsningen. Den här boken tvingar läsaren att apa sig, klura på ett och annat samt säga snälla saker. Det kommer att bli svettigt, men det kommer att vara värt det! "Boken som inte ville bli läst" blev årets mest sålda barnbok 2020 och nu kommer den och "Boken som verkligen inte ville bli läst" att krångla med läsare på hela vår planet, då de översätts till över 25 språk! Grafisk form samt färgläggning är gjord av Caroline Linhult Historiska gravyrer från arkiven Getty & Shutterstock.
En läsutmaning utan dess like!  Man kämpar och skrattar sig igenom bokens samtliga utmaningar och när man tror det är dags att avsluta boken för att man närmar sig slutet av den så har man helt fel…

Ett litet tips innan vi pratar om boken ovan är om du inte läst den förra boken som David skrev; "Boken som inte ville bli läst"; så gör det och gör det OMGÅENDE! Den är OTROLIG!

Om den förra boken är något motsträvig och inte vill bli läst har den här boken än mer taggarna utåt och vill VERKLIGEN INTE BLI LÄST! Var nästan hes efter att behövt skrikviska mig igenom en del av boken samtidigt som jag skulle försöka ställa om min stackars hjärna då en bokstav blev till någon annan….

Men det var Så kul att få läsa denna Fantastiska bok! Så hur mycket den än protesterar tänker jag läsa den en gång till!