Aldrig för sent

Bok av Eva Swedenmark
De kallar sig Trion. Nancy har bestämt att män är för skrymmande för att hon ska orka med dem i sitt liv. Monica ägnar livet åt att sy, men saknar kärlek. Ingrid blir övergiven av sin älskare. För att trösta Ingrid drar trion till New York för en trevlig vecka och inser snart att det inte är för sent att förverkliga drömmar. Det fanns dessutom fortfarande kärlek, inte bara kärlek, också erotik, intensiva känslor. Starka klipska kvinnor som inte alls har lust att tiga i församlingen, utan tar för sig. Och männen fanns där. I Central Park, i Brooklyn och på Manhattan. De blir sedda och eftertraktade. Ändå kanske den viktigaste insikten är att de har varandra, att de är väninnor som ger varandra stöd - när de väl kommit så långt att de vågar avslöja hemligheter de länge dolt för varandra    
De kallar sig trion och närmar sig övre medelåldern, Ingrid som insåg vad hennes älskare gick för, Monica ägnar sitt liv åt att sy och längtar efter kärlek och Nancy har bestämt sig för att män är för skrymmande för att orka leva med dom. De bestämmer sig för att resa till New York, under den veckan får de uppleva olika äventyr och de inser att drömmar kan förverkligas, att kärlek finns och att det aldrig är för sent för att fortsätta att leva och njuta av livet.

Åh vilken underbar bok! Den är lättläst, händelserik och underhållande, att läsa om tre starka kvinnor som närmar sig pensionsåldern och som inser att livet fortfarande har så mycket att ge - både vad gäller att utveckla sig personligen, i arbetet och kärleken - att våga ta steget och njuta! Livet tar inte slut bara för att man uppnått en viss ålder, jag hoppas att man själv fortsätter att leva så mycket det går, även när man börjar komma upp i åren. Boken är en riktigt feelgood fylld med kärlek, otrohet, äventyr och vänskap. Tycker boken är fantastisk och underbar, trots att de tre kvinnorna går igenom olika dilemman så genomsyras den av en positiv inställning till livet.