Unofficial Harry Potter Character Compendium

Bok av Editors of Mugglenet.com The Editors of MuggleNet
An official guide detailing every character included in the books, films and plays of J.K. Rowling's "Harry Potter" series. Includes more than 700 characters, compiled by the Harry Potter fan site Mugglenet.com.
Gillar Du nörderi i bokform? I så fall är det här boken för Dig om Du liksom jag Älskar Harry Potter! Rekommenderas varmt!

Har sedan första boken om Harry Potter släpptes för cirka 25 år sedan Älskat berättelsen om den magiska världen runt pojken som överlevde.

I den här boken får vi bland annat gotta ner oss i samtliga karaktärer som någonsin har nämnts i någon av de sju böckerna om Harry Potter, "Quidditch genom tiderna", Fantastiska vidunder x 2 och wizardingworld.com.

Förutom att vi får lära oss om de olika karaktärerna får vi lära oss mer om de tre förbjudna trollformlerna, världens alla trollkarlsskolor, vilka quidditchlag som finns och vilka var egentligen med i den ursprungliga Fenixordern?

Kommer utan tvekan att köpa den andra boken av samma författare som handlar om Hogwarts för den här var en Riktigt intressant och en rolig läsupplevelse!