Hur får jag hunden att...?

Memea Mohlin

Hundar är helt underbara och rara. Nästan jämt ... fast kanske inte alltid, och vad gör man när den fyrbenta familjemedlemmen börjar agera på ett sätt som inte alls uppskattas av övriga familjemedlemmar?

Hur får jag hunden att sluta ... är den absolut vanligaste frågan Memea Mohlin har fått ända sedan hon började som rådgivare i hundfrågor på tidigt 80-tal.

Den första åtgärden vi hundägare brukar ta till är att försöka få hunden att förstå att om den inte slutar med sitt uppförande så kan det leda till obehag. Vi tänker i banorna "smakar det så kostar det". Men att bestraffa hunden för att den gör något hindrar den inte alls från att göra om samma sak. Förklaringen till det är att hundar inte kan se på livet ur ett mänskligt perspektiv och förstår inte vad vi bråkar om. Och förstår inte hunden varför den får ovett kan den förstås inte ändra på något.

I stället för att tänka: få hunden att sluta, borde vi tänka: hur får man hunden att upptäcka att den kan agera annorlunda?

Det är vad den här boken går ut på; att beskriva hur man kan lära hunden att göra rätt och samtidigt ha roligt tillsammans med sin fyrbenta vän.

Mindre

Hundar är helt underbara och rara. Nästan jämt ... fast kanske inte alltid, och vad gör man när den fyrbenta familjemedlemmen börjar agera på ett sätt som inte alls uppskattas av... Mer

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokextra
182 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Hur får jag hunden att...?
182 kr
Bokus
197 kr fri frakt
Ginza
198 kr + 39 frakt
Adlibris
198 kr fri frakt
Ej verifierad butik
Hur får jag hunden att...?
198 kr
Plusbok
207 kr + 40 frakt
Ej verifierad butik
Hur får jag hunden att...?
207 kr
CDON
208 kr + 29 frakt
Book Outlet
236 kr fri frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
90 kr + 59 frakt