Laga : steg för steg

Clara Lidström, Annakarin Nyberg

Äntligen är uppföljaren till Baka här! Laga innehåller 10 lätta recept, såsom tacopaj, fina fisken och vegetarisk lasagne. Allt lekfullt illustrerat i steg-för-steg-form av Katy Kimbell och Li Söderberg.

Varför finns det inte fler faktaböcker som barn kan använda utan inblandning från vuxna? Ur den tanken föddes idén till Clara Lidströms och Annakarin Nybergs gör-det-själv-böcker för barn. En serie böcker som vänder sig till alla kreativa lågstadiebarn.

Böckerna är skrivna för barn, och känslan som förmedlas är "det här kan jag göra själv"! Med lekfulla illustrationer och tydliga instruktioner är det omöjligt att inte smittas av skaparglädjen. Cajsa Wargs devis "Man tager vad man haver" genomsyrar böckerna, vars ledord är kreativitet och återbruk. Det ska inte krävas dyr och avancerad utrustning för att pyssla och vara uppfinningsrik.

Laga är den femte boken i serien. Förutom 10 lätta recept ges också förslag på vilka ingredienser som kan bytas ut i de olika recepten för att göra rätterna vegetariska, laktos- eller glutenfria.

Priser och utmärkelser:

BAKA: Årets bästsäljare i kategorin kokbok, 2014 (Adlibris)

ODLA: Årets måltidslitteratur, kategorin barn och ungdom, 2015 (Måltidsakademien)

ODLA: Nominering till Carl von Linné-plaketten i kategorin bästa fackbok för barn eller ungdomar, 2015 (Svensk biblioteksförening)

Mindre

Äntligen är uppföljaren till Baka här! Laga innehåller 10 lätta recept, såsom tacopaj, fina fisken och vegetarisk lasagne. Allt lekfullt illustrerat i steg-för-steg-form av... Mer

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokextra
107 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Laga : steg för steg
107 kr
Ginza
118 kr + 39 frakt
Book Outlet
127 kr + 25 frakt
Plusbok
127 kr + 40 frakt
Ej verifierad butik
Laga : steg för steg
127 kr
CDON
128 kr + 29 frakt
Adlibris
128 kr + 19 frakt
Ej verifierad butik
Laga : steg för steg
128 kr
CampusBokhandeln
151 kr + 29 frakt
Akademibokhandeln
159 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Laga : steg för steg
159 kr
Bokus
119 kr + 19 frakt