Efter regn

Bok av Lucy Dillon
Ännu en hjärtevärmande roman av feelgoodstjärnan Lucy Dillon, full av hopp, liv och starka känslor! Tara Hunter är terapeut med uppdrag att återställa Longhamptons samhällsanda efter en katastrofal översvämning. Men hennes egen livssituation är inte särskilt stabil. Det är trassligt med pojkvännen, familjen är splittrad och hon har bara en katt som sällskap. Dr David Dalloway är ny stjärnrådgivare på Longhamptons hälsocenter och har specialiserat sig på husdjur. Men han har också en förmåga att läsa människors tankar - vilket är det sista Tara behöver just nu.När Tara konfronteras med sitt förflutna ser det först ut som att en ny katastrof är i antågande. Eller är det i själva verket en ny chans?
Tara är terapeut med uppdrag att återställa Longhamptons anda efter en katastrofal översvämning. Hennes egen situation är inte stabil, det är trassligt med pojkvännen, familjen är splittrad och katten är hennes enda sällskap. Dr David är ny rådgivare och specialiserat sig på husdjur, han har även en förmåga att läsa andra människors tankar, vilket är det sista Tara behöver.

Jag tillhör skaran som gillar Lucy Dillons böcker och tycker om att de är lättlästa, mysiga och gillar inslagen av hundar som spelar en stor roll i böckerna. Denna bok kändes annorlunda och jag kunde inte känna igen mig i de typiska Dillon böckerna, tycker att den här började trögt och hade svårt att komma in i storyn, boken blir bättre efter hand men det tar ett tag innan jag känner att den flyter på och intresset väcks. Boken är helt ok och godkänd men den blir ändå lite platt för mig.