Familj för nybörjare

Family for beginners
Bok av Sarah Morgan
Floristen Flora lever för sina blommor och drömmer om en stor varm familj att dela livet med. Hon växte upp utan föräldrar och har alltid känt sig lite ensam. Men så träffar hon Jack och med honom får hon en stor familj på köpet - drömmen har äntligen gått i uppfyllelse! Jacks tonårsdotter Izzy saknar och sörjer sin mamma som gick bort för ett år sedan. Izzy har tagit hand om både pappan och syskonen sedan den ödesdigra dagen, och enligt henne finns det absolut inte plats för någon annan i deras liv. Men så bjuder Jack med sin nya flickvän på deras sommarsemester ... Det blir tre turbulenta veckor som de sent ska glömma - och när sommaren går över i höst har både Flora och Izzy insett att en riktig familj faktiskt kan se ut på många olika sätt. Sarah Morgan är tillbaka med en varm roman om livet, kärleken och längtan efter att få tillhöra en familj på riktigt. Röster om Vinterbröllop: "Romantik, intriger och feelgood när det är som bäst." Ebbas boktips "Gripande, fängslande och upplyftande." Susan Mallery "Du kommer att både gråta och skratta. Oförglömlig läsning!" Romance Reviews Today SARAH MORGAN har en lång rad älskade romaner bakom sig och hennes böcker har sålt i mer än 18 miljoner exemplar världen över. Hon bor med sin familj utanför London.
Floristen Flora lever för sina blommor och drömmar om en stor familj. Hon växte upp utan föräldrar och har alltid känt sig lite ensam. Men så dyker Jack upp och kärleken spirar och med honom får hon en familj på köpet - de som hon alltid drömt om…. Men blir det den familj hon drömt om… Jacks tonårsdotter Izzy sörjer sin mamma som gick bort för bara ett år sedan och för Izzy finns det ingen plats för Flora. Och sommarsemestern ska Flora, Jack och barnen tillbringa med Izzys mammas bästa väns familj….

För mig har Sarah Morgan blivit lite av en favoritförfattare, jag har aldrig blivit besviken på någon av hennes böcker som jag läst och denna är inget undantag. Älskade denna bok, helt underbar och jag tycker att denna bok har ett mer djup och allvar än många andra av hennes böcker och det är bara positivt, det är mer känslor och tankar från karaktärerna. Boken har en fin blandning av kärlek, intriger, sorg, längtan, vänskap och hemligheter - alla de bästa ingredienserna för att bli en feelgoodpärla.