Mina resor : spara dina reseminnen

travel journal
Bok av Margot Henrikson
Denna fylla-i-bok är särskilt anpassad för att få ordning på reseminnen. Här finns det plats för att skriva ned minnen, favoritrestauranger, sevärdheter och mycket mer. Särskilt utformade pappark passar perfekt för att klistra in bilder och andra minnen. Boken har även fickor för broschyrer, biljetter och liknande. Den har utrymme för flera resor.
En lite onödig, men samtidigt väldigt praktisk bok för att fylla i alla reseminnen. Många, inklusive jag själv, kan tycka att denna typ av bok inte har någon funktion längre eftersom vi kan göra allt detta digitalt. Faktum är dock att jag sällan gör digitala fotoalbum eller skriver ned mina reseminnen i ett Word-dokument. Denna bok var en present inför en speciell resa och jag är tacksam för att jag hade den. Här skriver jag in minnen, klistrar in fotografier och andra små minnen. Dessutom har den utrymme för flera resor så jag kommer att fortsätta fylla i.

Denna bok passar perfekt som present till någon som snart ska ut på en stor resa, till exempel smekmånad eller en utbytestermin.