Dagboken jag faktiskt skrev

Bok av Jessika Devert
Uppföljaren till Jessika Deverts omtyckta romandebut! Nytt år, nya möjligheter - och vår hjältinna från Dagboken jag aldrig skrev är tillbaka! Efter ett år av 50-årsfirande blandat med vallningar, mormorsångest och viss romantik har vardagen nu återgått till det normala. Men att vara femtio plus verkar vara precis lika komplicerat som att vara fyrtionio! Speciellt när man tampas med en sambo som är fullkomligt förtjust i den där nya, snygga och unga arbetskamraten. Lägg också till en sjuk mamma, en knepig syster, akvarellkurser, misslyckade skönhetsbehandlingar och åldersnoja så är receptet komplett! Tur att allt får plats i den där dagboken... Dagboken jag faktiskt skrev är uppföljaren till Jessika Deverts hyllade debut Dagboken jag aldrig skrev. En rapp och rolig Bridget Jones för en mogen publik - fullpackad med igenkänning och Göteborgsmiljöer!
Dagboken jag faktiskt skrev är en uppföljare till boken Dagboken jag aldrig skrev. Efter ett år av 50-års firande blandat med vallningar, morgonångest och romantik så har vardagen återgått till det normala. Att vara 50 plus verkar vara lika komplicerat som att att vara 49….

Jag har läst den första boken och gillade den väldigt mycket och jag rekommenderar att man läser böckerna i rätt ordning. Denna bok är precis lika bra, tycker den är helt underbar - en härlig blandning av vardagens allvar med humoristiska inslag som får mig att både le inombords och känna en del igenkänningsfaktor då jag själv är 50+. Det är en lättsam läsning men har ändå ett djup - den är mysig, rolig, lite dråplig, varm och lite sorglig. Missa inte dessa två böcker!