Rosenträdgårdens hemligheter

Bok av Katrine Wessel
Rose Winther är bortskämd och envis och hon drömmer om den stora kärleken. Efter en olämplig romans skickas hon iväg till morföräldrarna på den engelska landsbygden. Utan några förväntningar anländer Rose till Oaktree Manor, där blir hon kyligt mottagen. Hennes morfar ligger för döden, mormodern är sträng och otillgänglig, medan faster Elizabeth bara är tyst och drar sig undan. Långsamt rullas familjehemligheten upp, den som för många år sedan gjorde en varm och kärleksfull familj till en kall och olycklig sådan. Är försoning möjlig? Så kommer Oaktrees arvinge Dimpy Ashmore på besök. Rose har föreställt sig en gammal trist man, men han är ung och stilig. Med sig har han sin ginälskande och frispråkiga mor Lillian som bara längtar efter att få ta över godset. Snart går det upp för Rose att hon älskar Dimpy, men han avvisar henne gång på gång. Vad ska hon göra för att vinna hans hjärta? Rosenträdgårdens hemligheter är den tredje delen i den storslagna serien om Familjen Winther.
Rose Winther är bortskämd och envis och hon drömmer om den stora kärleken. Efter att hon blivit påkommen om en hemlig och olämplig romans så skickas hon till sina morföräldrar i England. Väl framme blir hon kyligt mottagen av sin mormor som även är sträng och otillgänglig, morfar ligger för döden och Elisabeth är tyst och drar sig undan. Efter hand så rullas familjehemligheten fram - hemligheten som gjort familjen kall, tyst och olycklig¿..

Det här är den tredje delen om familjen Winther och fokus i denna bok ligger på Rose. Jag tycker att böckerna bara blir bättre och bättre, mycket är säkert för att jag lär känna familjen bättre och får en relation till dem. Jag kan verkligen se dessa böcker som film eller tv-serie, det skulle vara fantastiskt. Jag gillade denna bok och jag drogs med direkt och den slutar med en riktigt cliffhanger¿.så nu vill jag bara läsa nästa bok Gillar man historiska romaner med kärlek, hemligheter, intriger, sorg, mörker och glädje då är dessa perfekta.