Hemligheter i sommarnatten

Bok av Lisa Kleypas
Fyra unga kvinnor möts på en debutantbal och ingår en pakt. De ska hålla ihop och hjälpa varandra genom säsongen. Den vackra Annabelle Peyton hade kunnat välja vilken man som helst, om hon bara haft en förmögenhet. Men hennes familj är på gränsen till ruin och det är Annabelles uppgift att hitta en välbärgad man som kan rädda dem. Tyvärr är hennes mest envise friare är den ökände Simon Hunt. Han är ett olämpligt parti, ändå dras de till varandra. Kan hon stå emot? Och vad blir konsekvenserna? Lisa Kleypas är en av världens mest kända romanceförfattare, hennes böcker har översatts till tjugoåtta språk och sålts i miljontals exemplar. Hemligheter i sommarnatten är den första boken i Väninne-serien. "Kleypas kan få dig att skratta och gråta på samma sida." Julia Quinn
Fyra unga kvinnor möts på en debutantbal ochnimr en pakt, de lovar att hålla ihop och hjälpa varandra genom säsongen. Den vackra Annabelle skulle kunna välja vilken man som helst om hon bara varit förmögen, hennes familj står på ruinens brant. Annabelles uppgift är nu att hitta en förmögen man som kan rädda familjen. Hennes mest envise friare är den ökände Simon Hunt men han är ett olämpligt val, ändå dras de till varandra, kan hon stå emot?

Har man som jag läst om familjen Bridgerton och gillat dom så blir det lätt att man jämför dom med andra liknande böcker, men denna bok överraskade mig verkligen - en underbar historisk romace bok. Jag är ju svag för denna typ av böcker - den här utspelar sig i England under 1840-tal och det är baler, romantik, passion, hemligheter, drama, hemliga kärleksmöten, rikedom, vänskap - allt som man önskar sig för att det ska blir en bra bok. Jag sveps verkligen med i denna story och boken ger mersmak så ser fram att läsa de kommande böckerna och få följa Annabelle och de andra karaktärerna.