En oväntad resa

The women who ran away
Bok av Sheila O'Flanagan
Deira skulle aldrig stjäla en bil. Eller köra ensam till Frankrike utan att veta vad som möter henne där. Men å andra sidan hade hon heller inte planerat att bli singel igen. Hon inser att det är dags att bryta varenda regel hon någonsin levt efter. Grace har blivit utsänd på en resa av sin nu bortgångne make. En resa hon egentligen inte har någon lust att göra, men hon följer hans instruktioner som hon alltid gjort. Kanske kan den hjälpa henne att förlåta och äntligen släppa taget om honom. De två kvinnornas vägar korsas och de upptäcker att det är lätt att dela sina hemligheter med någon man inte känner. Speciellt längs den solvarma kusten i Frankrike och Spanien. Men de inser snart att det inte går att komma undan sanningen, vare sig man flyr från den eller kör rakt mot den. SHEILA O FLANAGAN är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas av läsare världen över. LB Förlag har tidigare gett ut tre romaner av Sheila. "En oväntad resa är en underhållande och välskriven bok med intressanta litterära och geografiska referenser." Anette Nilsson, BTJ "En dramatisk och relationsfylld roman med en nerv genom hela boken." Inte utan min bok "Riktigt härlig sommarläsning! Så fint och inlevelsefullt skrivet. Det här är verkligen att resa i tanken." Camilla_pocketlover "Lättläst och underhållande med härliga karaktärer. Kul med alla resmål som får en själv att vilja göra deras roadtrip." Mias bok En bok som gav mig en varm känsla och en lässtund jag njöt av, sidorna vändes i en snabb fart för jag ville ha mer. En pralin till bok som jag med glädje rekommenderar alla feelgood entusiaster. Sandras_bokinspo
Deira har precis blivit singel och de hade en inplanerad resa till Frankrike…. Deira stjäl exets bil och reser ensam, något hon aldrig trott om sig själv.
Grace har nyligen blivit änka och har blivit utsänd på en resa av sin avlidne make för att följa upp ledtrådar som han gjort till henne.
De båda kvinnornas vägar korsas på ett oväntat sätt och de finner varandra och delar hemligheter och inser att de varken kan fly eller åka från sanningen….

Jag har faktiskt aldrig läst något från Sheila innan, jag har många gånger både sett och hållt i någon av hennes böcker men det har inte blivit av - nu är det gjort och det är jag glad för och fler böcker kommer det bli. Det här är en härlig, mysig och underhållande feelgood som bjöd på kärlek, sorg, svek, dråpligheter, vänskap, humor och reseupplevelser. Boken är lättläst och en lite annorlunda feelgood och det gillade jag och med oväntade händelser som jag inte hade förväntat mig - kul. Jag hade inga förväntningar på boken men blev verkligen positivt överraskad så tummen upp för denna bok.