Fem år senare

In five years
Bok av Rebecca Serle
Dannie Kohans liv går precis som hon planerat, och hon har inga problem att leverera ett perfekt svar på frågan. Hon får jobbet och tackar dessutom ja till sin pojkväns frieri senare på kvällen. Men när hon vaknar nästa morgon ligger en helt annan man bredvid henne. Nyheterna visas på tv:n och datumet i rutan är fortfarande den 15 december men året är 2025. Efter en chockartad timme vaknar Dannie igen år 2020. Hon kan inte skaka av sig vad som har hänt. Det kändes annorlunda mot en vanlig dröm. Men hon är en framgångsrik advokat, och lever i verkligheten. Drömtydning och annat trams får new age-typer, som hennes bästa kompis Bella, hålla på med. Övertygad om att det inte betyder något lägger Dannie det hela bakom sig. Tills hon fyra och ett halvt år senare stöter på mannen från sin vision. Fem år senare är en New York Times-bästsäljare   Om författaren: REBECCA SERLE är roman- och manusförfattare. Hon har skrivit sex romaner, Fem år senare är den första som kommit på svenska. Hon delar sin tid mellan New York och Los Angeles.   Pressröster: "Fem år senare handlar om den riktiga betydelsen av kärlek och vänskap och banden som knyter oss samman." GOOD MORNING AMERICA   "Kattmynta för bokklubbarna" PUBLISHERS WEEKLY   "Fängslande om vänskap, förlust och kärlek" BOOKLIST   "Jag älskade Fem år senare. En djupt och ömt skildrad kärlekshistoria. En ovanlig idé, briljant utförd, jag blev helt överraskad av vändningen." Josie Silver, författare till En dag i december
Det här var en riktigt bladvändare som jag njöt av på en klippa på kusten. Den handlar om Dannie som precis förlovat sig med sin fästman sedan flera år tillbaka. Väl hemma somnar hon och vaknar sedan upp hos en okänd man fem år senare.

Händelsen sätter djupa spår hos henne och 4½ år senare möter hon mannen hon hamnade hos. Det blir inte alls som hon tänkt sig.

Härlig feelgood som passar perfekt nu till hösten.