Under skinnet : en manlig strippas bekännelser

Bok av Karl Frid
Karl Frid (Karl of Sweden) är Sveriges mest anlitade manliga strippa. Men när han drabbas av problem med hjärtrytmen i fängelset ser det ut att vara på väg åt ett annat håll. Efter den traumatiska händelsen börjar Karl analysera sitt liv: vem är han och hur har han hamnat i en cell med Sveriges värsta brottslingar? Från början en blyg och annorlunda kille med stora drömmar, uppväxt i en dysfunktionell familj och i tonåren med våld och missbruk. Men den blyga killen hårdnar, glider ifrån skolan och hamnar i kriminellt umgänge. Samtidigt blir han erkänd för sitt yttre och värvas till en dokusåpa. Ett vilt krogliv följer och tar Karl vidare till uppdrag som manlig strippa och en värld med droger, sprit och pengar. Karls pengahunger växer och drar in honom i ekonomisk brottslighet. Han åker fast och döms till fyra års fängelse. Hjärtrusningen i cellen blir början på Karls resa in i sig själv och till ett nytt liv. Med sin självbiografi Under skinnet, En manlig strippas bekännelser vill Karl inspirera andra till att oavsett vad du utsatts för, så går det att göra en förändring och ta kontroll över sitt liv. KARL FRID, född 1976, är verksam som hälsocoach och hjälper andra till en bättre livsstil. SOFIA SKOG, född 1977, arbetar som försäljnings- och marknadschef.  
En naken, ärlig och bitvis omskakande berättelse. Rekommenderas!

Det här är en Väldigt ärlig och öppen självbiografi.
Karl berättar om sin egen och sin brors uppväxt med två föräldrar som missbrukar; det fanns även inslag av våld. Med en tuff barndom och en ungdomstid gör att Karl får taggarna ut mot livet och människorna runtomkring som inte alltid beter sig väl gör att han råkar illa ut.

Efter en tuff tonårstid växer Karl upp till en ung man som vet vad han vill och det är att göra rätt för sig samtidigt som han lever livets goda; men frågan är om dem två går att kombinera eller inte?

En intressant självbiografi och bitvis så är det tuff läsning både vad som händer med och runt Karl. En bok jag kan rekommendera!