Titta, en humla

Bok av Marita Lynard
Du är aldrig för liten eller för stor för att följa en humla på äventyr. Titta, en humla bjuder in dig i magins värld. Boken tar dig med på en drömlik resa ända upp till månen och tillbaka igen, med många fina möten längs vägen.
Fyraåringarna tycker: Även om fyraåringarna är lite för gamla för den här sortens böcker, brukar de tycka att de är väldigt roliga att bryta av med och dessutom är det den sortens bok som de kan ”läsa” i på egen hand och berätta för dockor, bilar och allt annat i lekrummet om. De tycker att det är jättemysigt att följa humlans resa genom, vad som nästan blir universum och älskar att få peka ut vad den möter på sin väg.

Mamman tycker: För mig handlar det inte så mycket om boken i sig, utan vad den gör för mina barn. Det är ju inte en bok med mig som målgrupp, men jag är väldigt förtjust i illustrationerna som är väldigt fantasifulla och också gör att barnen kan ”läsa” den på egen hand, vilket såklart är ett av målen senare. En kort stunds mysig läsning, med massa fantasi och mysighetsfaktorn är hör.