Östermalmsduellen

Bok av Helene Sjöman
Pauline och hennes fästman Didrik har precis skrivit kontrakt på sin första gemensamma bostad på Östermalm i Stockholm när en renovering tvingar dem att flytta in hos Paulines föräldrar några kvarter bort. Mitt i allt detta får Pauline ett jobberbjudande hon inte kan tacka nej till, trots Didriks stora missnöje. Det blir inte bättre av att Didrik får en konkurrent i kampen om Pauline, som får lägga sina känslor på is och hålla huvudet kallt när hon inser att det juridiska fall hon åtagit sig har förgreningar långt utanför domstolens svala salar. Spåren leder till betydligt varmare breddgrader, nämligen till Nice på Franska rivieran.   Helene Sjöman är uppvuxen och bosatt på Östermalm i Stockholm. Hon har även en semesterbostad i Nice, där hon gärna vistas och njuter av folkvimlet. Till vardags arbetar Helene som förbundsjurist.   "Gillar du mys, mysterium och fina miljöer är detta definitivt en bok för dig." @BOKTIPS FRÅN ANDRA VÅNINGEN   "Humor, spänning och magiskt charmiga platser bjuds det på i denna ljuvliga deckarfeelgood." @LÄSLUSENILINSEN   "Helene Sjöman har en förmåga att fånga mig som läsare redan på första sidan." @ERIKASBOKHYLLA
Alltid kul att återse karaktärer som man gillar! Här får vi följa med Pauline i en känslomässig berg- och dalbana både när det kommer till arbete och privatlivet. Fina miljöskildringar. En bok jag kan rekommendera!

Vi får för tredje boken återse Pauline; de första två böckerna heter "Östermalm-Rivieran tur och retur" och "Östermalmskarusellen".

I den här boken får vi följa med Pauline som påbörjar en förändring i sitt liv; både genom att byta 1land och arbete. Men allt är inte glädjande för det som Pauline ser som ett äventyr och stor lycka visar sig istället bli precis tvärtom.

Men trots händelserna i hemlandet så beger hon sig ut på äventyr tillsammans med en gammal bekant. Detta leder till något invecklande händelser som försvårar för Pauline och hennes framtida drömmar och mål.

En bok som bjuder på många spännande händelser längst med vägen. Tycker Mycket om miljöbeskrivningarna samt persongalleriet. Kan rekommendera den här boken om Du både vill ha spänning, intriger och kärlek längst med vägen.