Sluta aldrig fly

Win
Bok av Harlan Coben
"Sluta aldrig fly är en fin kombination av spänning och humor som resulterat i en riktig bladvändare." Betyg 5/5 - BTJ För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men förövarna försvann utan ett spår. Tills nu. På en mordplats i New York upptäcks dyrbart stöldgods, bland annat en väska och tavla som tillhör familjen Lockwood. På väskan är initialerna WHL3 ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet. Windsor Horne Lockwood III - eller Win, som han också kallas - är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han tvingas ta till okonventionella metoder för att skydda sina nära. Sluta aldrig fly är den senaste thrillern från Harlan Coben. Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I SLUTA ALDRIG FLY introducerar han Win, antihjälte och närmaste vän till läsarfavoriten Myron Bolitar. Med hisnande tempo och träff säker dialog undersöker Coben hur långt en människa är beredd att gå för att fly det förflutna. Coben är den obestridda mästaren på spänning. The Real Book Spy Full av oväntade vändningar. The Sun Harlan Cobens spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Han är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.
För tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till en stor förmögenhet. Efter flera månaders fångenskap lyckades hon fly men förövarna lyckades fly utan spår. Tills nu - på en mordplats upptäcks stöldgods som tillhör Patricias familj. Windsor eller Win som han kallas, är kusin till Patricia och polisens fynd leder honom till en mörk värld….

Jag har tidigare läst en del böcker från Coben och har nog aldrig blivit besviken - det här en författare man kan lita på, jag vet att nu kommer jag få en bra lässtund, vilket är fantastiskt att han kan lyckas med bok efter bok och denna är precis som alla andra jag läst. Det är en välskriven bok med bra driv och man vill bara läsa en sida till, en sida till…. En bladvändare helt enkelt! Boken bjuder på spänning, överraskande vändningar, hemligheter, drama och humor… Och karaktären Win, han har sina sidor, kanske inte alltid dom bästa men jag gillar honom ändå för bakom allt finns det bra egenskaper. Coben är verkligen en speciell författare och jag väntar med spänning på nästa bok.