En spinnande jul

Bok av Mina Hansson
Julen närmar sig och katterna Elvis och Zoisite är båda förväntansfulla inför den stundande högtiden. De har dock olika syn på hur tiden fram till julafton ska spenderas. Zoisite vill mest äta samt ligga i soffan och värma sig medan Elvis hela tiden vill hitta på saker att göra. Elvis övertalar dock Zoisite att göra en massa skoj! Det finns ju så mycket som de kan göra, som att baka, lussa och åka kälke. Följ med på Elvis och Zoisites roliga lekar och äventyr fram till dopparedagen i en färgglad och varm berättelse. En spinnande jul är en charmig och rolig bok för kattälskare i alla åldrar.
En Otroligt söt och gullig bok om att fira jul om man är katt. Fina illustrationer!

Huvudpersonerna i boken är katterna Elvis och Zoisite (kallas för Zoi). De bor tillsammans med sin mamma och husse i ett hus. 
Nu har de kommit fram till den delen av året som saker och ting förändras. Fönstren förändras genom att det bl.a. kommer dit en julstake. Sen bakas det godsaker och man får inte glömma när granen kommer innanför dörren…

Men viktigaste är väl ändå dem där klapparna; men hur lyckas man köpa julklapp när man är katt? Heter man Elvis och Zoi löser man allt!

En söt bok om fin vänskap och hur mysigt det kan vara att göra saker tillsammans!