Gammal kärlek rostar alltid

Bok av Kristin Brorsson
Julie är mamman som är föräldraledig med sina två små barn. Hon är trött, ställer enormt höga krav på sig själv och känner sig vilse i sin ganska nya roll. Allt gick så fort, i ena stunden var hon nyförälskad och i nästa mamma. Julie lever med en man som sätter jobbet först. Därefter festen. En man som är frånvarande även när han är hemma, vilket han är alltmer sällan. Ebba är singeln som desperat längtar efter det trygga familjelivet. För några år sedan trodde hon att hon träffat den rätte, men fick istället hjärtat krossat och har sedan dess inte riktigt gett kärleken en chans. En dag dyker den gamla flamman upp i hennes liv igen och hon blir kär på nytt - problemet är bara att han numera är gift. Snart kommer Ebbas och Julies vägar att korsas. Gammal kärlek rostar alltid är Kristin Brorssons debut och den första romanen om Ebba och Julie. En välskriven relationsroman för läsare av Anna Lönnqvist, Kristin Hannah och Anna Fredriksson. KRISTIN BRORSSON är utbildad lärare men har de senaste åren arbetat som översättare. Hon är född 1983 och bor med sin familj på Malta.
En stark och gripande debut!
Jag gillar absolut att läsa feelgood-böcker med slut fyllda av kärlek, det är lättsmält och bra, Men ibland känner jag att jag vill ha lite med tuggmotstånd. Det fick jag här!

Gammal kärlek rostar alltid är en riktig känslobomb med hög igenkänningsfaktor. Den tar upp tunga ämnen såsom otrohet, missbruk, medberoende, utmattning, ångest…you name it. Men trots det är den lättläst, en riktig bladvändare som är svår att lägga ifrån sig.

Med sina växelvis kapitel skapar Kristin Brorsson ett sug i storyn. Vi får följa Julie och Ebba varannan gång och förstår snart att de kommer att vävas ihop med ett kaos som resultat. Jag är väl insatt i både Julie, Ebba och Arons positioner och både tankar, känslor och handlande känns mycket trovärdiga. Det är en riktigt bra debut och jag hoppas att det kommer många fler böcker från Brorsson.