Recensioner av Natascha Dahl

Påfågelsommar av Hannah Richell

Betyg 4
Hade absolut inte förväntad att denna boken skulle vara så bra! Boken är otrolig fängslande. Och blir bara bättre. Speciellt sista halvan av boken var jag helt fast.

Såld av Zana Muhsen

Betyg 5
Denna boken hamnade i min händer av ren tillfälle. Men jag är otroligt glad att den gjorde det. Otrolig historia som tur det föregick för för 40 år sen men det betyder inte detta händer idag också. Två systrar som blir bortgifta i åldern av 14 och 15 år utan de vet om det. Det har levd hela sitt liv på England och deras pappa vill nu att de ska få besöka hans hemland på en trevlig semester. Men det blir allt annat än en trevlig semester. När de kommer ner till Jemen får de veta de nu är gift med varsin ”man” man kan egentligen inte kalla dom män för de är bara pojkar. I boken får man följa dom i deras kamp att få komma hem. Hemsk berättelse som man önskar verkligen inte var sann.

Med varje andetag av Nicholas Sparks

Betyg 5
Wow. Vilken fantastisk bok. Jag har alltid älskad Nicholas filmer men aldrig läst några av han böcker. Och jag kan lätt säga det inte sista gången jag läser en av hans böcker. Rekommendera denna för alla som inte kan motstå berättelser om kärlek.

Älskar, älskar inte av Eleonor Sager

Betyg 5
Underbar och härlig bok