Natascha Dahl

Användarprofil

The Light Between Worlds

Bok av Laura E. Weymouth
Jag är typen som aldrig läser om bokens handling innan jag läser den. Jag går oftast efter omslaget eller ifall någon skriver att boken är riktigt bra.
Så denna boken visste jag ingenting om jag tyckte omslaget var fint. Det var inte alls den boken jag trodde men den var väldigt bra. Här blandas Narnia känsla med depression. Väldigt konstigt blandning egentligen men tycker det funkar riktigt bra. Jag ville mena boken kräver ett ganska stort ordförråd eller att man redo att kolla upp vad ord betyder ☺️

4/5 den hade nog kunnat landa på 5 om jag hade kunnat många av de ord jag behövde kolla upp. Så egentligen inte bokens fel.

Utvald

Bok av Ally Condie
Detta är tredje boken i serien. Denna fastnade jag för rejält. Då jag plötsligt upptäcker det uppstår en pandemi. Det var inte väntad och med tanke på att vi är en i pandemi nu så sögs jag bara in historien. Jag tycker boken är riktigt bra och den avslutat också serien på ett bra sätt!

Matchad

Bok av Ally Condie
Fastnade verkligen för denna boken. Jag gillar verkligen dystopi böcker. Direkt när jag var klar med denna boken plockade jag upp nästa bok i serien.
Rekommenderas för den som gillar dystopier

Den röda adressboken

Bok av Sofia Lundberg
Wow. Åh vilken fin berättelse! Boken har stått i bokhyllan allt för länge oläst. Den är allt för bra för att stå oläst.

Var fast från start till slut. Jag älskar Doris, hela hennes historia är så bra. Tycker att den flyter på otroligt bra mellan nutid och dåtid.

Står sen i bokhyllan oläst hos dig också så är det dags att läsa den!

Daughter of the Pirate King

Bok av Tricia Levenseller
Vilken fantastisk bok. Första bok jag har läst med pirat tema. Jag älskade den från start till slut. Den var så bra att jag var tvungen att plocka upp bok nr 2 direkt efter 🤩

Påfågelsommar

Bok av Hannah Richell
Hade absolut inte förväntad att denna boken skulle vara så bra! Boken är otrolig fängslande. Och blir bara bättre. Speciellt sista halvan av boken var jag helt fast.

Såld

Bok av Zana Muhsen
Denna boken hamnade i min händer av ren tillfälle. Men jag är otroligt glad att den gjorde det. Otrolig historia som tur det föregick för för 40 år sen men det betyder inte detta händer idag också. Två systrar som blir bortgifta i åldern av 14 och 15 år utan de vet om det. Det har levd hela sitt liv på England och deras pappa vill nu att de ska få besöka hans hemland på en trevlig semester. Men det blir allt annat än en trevlig semester. När de kommer ner till Jemen får de veta de nu är gift med varsin ”man” man kan egentligen inte kalla dom män för de är bara pojkar. I boken får man följa dom i deras kamp att få komma hem. Hemsk berättelse som man önskar verkligen inte var sann.

Med varje andetag

Bok av Nicholas Sparks
Wow. Vilken fantastisk bok. Jag har alltid älskad Nicholas filmer men aldrig läst några av han böcker. Och jag kan lätt säga det inte sista gången jag läser en av hans böcker. Rekommendera denna för alla som inte kan motstå berättelser om kärlek.

Älskar, älskar inte

Bok av Eleonor Sager
Underbar och härlig bok
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.