Maria Hellström

Användarprofil
Det är en aktivitet som passar alla. Minns när en av de äldre i en närliggande klubb till och med körde en sväng med rullatorn. Heller inte så tokigt att lära sig hur en karta och en kompass fungerar!
Så smidigt sätt att göra middag. Välj ett av alla de olika recepten för en pajbotten. Sedan kan du fylla den precis med vad du själv vill ha, eller det som finns i kylskåpet. Favoriten just nu är en med grönkål, pinjenötter och fetaost.
Då jag tyckte mycket om filmen så var det lite svårt att bortse från den när jag läste boken. Men, ju mer jag läste det lättare blev det.

Mycket 80-tal, klurigheter och vänskap/konkurrens.

Säg inget om Lydia

Bok av Celeste Ng
Berörande om en familjs sorg efter dottern Lydias död. Vi får följa alla familjemedlemmarna i nutid och hur de hanterar sorgen. Det blandas med kapitel om när föräldrarna träffades och tidigare skeenden i deras liv. En stark femma 🌟

Bortom isbjörnens rike

Bok av Melissa Schäfer
Full av underbara bilder på natur och isbjörnar. Kombinerat med massor av berättelser samt fakta om vad som sker på nordpolen.

Skytten

Bok av Jonas Moström
Nej, tyvärr. Så många upprepningar av meningen ”att något allvarligt hade hänt”. Första boken jag läst av Moström, men i nuläget blir det inga flera.

Jul i krinolin

Bok av Amanda Hellberg
Sexig romance i juletid. Så mycket mer och inte alls vad jag hade förväntat mig. Halvt omöjlig att sluta lyssna på.

Närproducerad mat som present

Presenttips av jultomten
Alltid kul att ge bort lokalproducerade livsmedel. Uppskattas. Något nytt och annorlunda som inte alltid går att få tag på.

Det sista livet

Bok av Peter Nyström och Peter Mohlin
Riktigt spännande bladvändare. Första delen i en ny serie om FBI-agent Adderley. Viss risk för att den är svår att lägga ifrån sig, samt att slutet får en att ropa efter fortsättningen!

Använd bok som present

Presenttips av jultomten
Det finns massor av begagnade böcker där ute. Passa på att ge bort en sådan bok i julklapp om personen inte önskat sig en specifikt ny bok. Billigare och bra chans att hitta ett, eller några, guldkorn till sig själv samtidigt.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.