Anne

Användarprofil
Den är läsvärd, men tycker att den saknar något. Boken handlar om en dam vid namn Maud,snart 90 år. Om en envis och stark dam med pondus och lite extra krut. Hon ska på en resa till Afrika, där det händer spännande saker. Tycker att man ska läsa den första boken om Maud först, vilket jag tyvärr inte gjort. Då förstår man nog vissa händelser bättre.

Rosario är död

Bok av Majgull Axelsson
Många år sedan jag läste denna. Men den är tung, hemsk och fasansfull. Men väldigt läsvärd trots sin hemskhet. Boken handlar om Rosario, som är ett gatubarn.
En sommarbok, med huvudpersonen som heter Linda. Hon blir erbjuden en tjänst i London. Men det blir inte alls som hoppats då. Istället hamnar hon i Båstad. En bok om kärlek, lögner och att våga tro på sig själv.

Sirila gentlemen sökes

Bok av Karin Brunk Holmqvist
Tänk ett äventyr med två äldre damer, Margit och Alma. Som lägger ut en kontaktannons där de söker en varsin man. En djup och stark vänskap, spänning men framförallt humor. En bok man bir glad av och är lättläst, men välskriven.

Damen med bysten

Bok av Karin Brunk Holmqvist
Även denna bok av Karin är helt fantastiskt rolig! Mycket bra humor. Lättläst och ger många fniss under läsningens gång.
När jag börjar läsa boken fastnar jag inte alls. Flera gånger tänker jag lägga undan den och ta en annan bok. Men något håller mig kvar. Och jag är glad att jag fortsatte. Boken börjar rätt så dystert och känns grått o trist. Men allt eftersom blir man mer fast. Boken handlar framförallt om Esther och Rut. Om ensamhet, vänskap och sorg. Välskriven, och vacker bok.

Bara lite till

Bok av Simona Ahrnstedt
En riktigt mysig bok som har allt en feelgood bok skall ha. Välskriven, fängslande och spännande. Boken handlar om Stella. Hon fajtas med att hitta sig själv. Mycket kärlek och en hel del heta scener.

Allt eller inget

Bok av Simona Ahrnstedt
En riktig feelgood bok. Lättläst, men spännande o man vill läsa fort o mer om Lexias och Alex spännande relation. Blir det kärlek?

Fröken Liljekonvalj

Bok av Kristin Emilsson
En spännande feelgood bok som handlar om Liv. Liv flyttar tillbaka till sin barndomstad och då börjar det hända saker. Liv tampas med kärleksproblem och leker detektiv. Spännande!

Bettys värld

Bok av Marie-Louise Marc
Boken handlar om Betty. Hon är reporter och singel, tills hon träffar sin granne. Blir det kärlek eller inte? Man får även träffa Bettys två barn Bettys speciella mamma.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.