Victoria Högman

Användarprofil

Flickoffret

James Oswald
En riktigt spännande bok som blandar klassisk deckare med lite övernaturligt! Författaren gör det på ett väldigt smidigt sätt som aldrig blir för överdrivet.
Kepler har lyckats igen. Som vanligt är Spegelmannen en bladvändare av rang och det går verkligen inte att sluta när man börjat läsa. Sidorna flyger fram och spänningen håller nerverna på helspänn.

Amy Snow

Tracy Rees
Jag älskade den här boken! Ett fantastiskt historiskt äventyr med en huvudkaraktär som är lätt att känna med. Idéen med en skattjakt baserad på brev är verkligen lockande och jag njuter av varenda minut som jag spenderar med boken.
Andra delen om Jannica Brandt är precis som första en riktig bladvändare! Det märks att författaren själv är insatt i polisyrket och jag uppskattar att läsa en deckare som lyckas vara både spännande och trovärdig.
En modern version av klassikern The Turn of the Screw. Jag tycker att Wares är mycket bättre! Den höll nerverna på helspänn och jag blev till och med skrämd av ljud utifrån vid ett tillfälle på grund av hur indragen jag var i berättelsen. Riktigt spännande!
En underbar berättelse om Tilly som kan hoppa in i böckernas värld! Men alla böcker är inte ofarliga. Den är mysig och charmig. Perfekt för alla bokälskare oavsett ålder.
Det här är en bok som träffade mig rätt i hjärtat. Så många känslor och att den är baserad på verkliga händelser gör att den berör ännu mer.
Ett spännande äventyr i Tornedalen där vi får bekanta oss med viskorna, ett människoliknande släkte. Riktad mot 9-12 års läsarna men även äldre kan ha stor glädje av den!

Ek

Frida Andersson Johansson
Underliga saker börjar hända på Vasamuseet. Något ondskefullt verkar ha vaknat till liv. Ek är en riktigt bladvändare! Perfekt läsning för mörka höstkvällar.
Underbart charmig bok som fått mig att både skratta högt och sitta med tårar i ögonen. Det var en perfekt blandning av kärlek och lite tyngre ämnen som huvudkaraktärerna fick kämpa med.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.