Martina L

Användarprofil

Inferno

Film från 2016 regisserad av Ron Howard
Ännu ett mästerverk baserad på Dan Browns fantastiska böcker. Tom Hanks är lika bra som vanligt och han har en arsenal av duktiga skådespelare vid sin sida. Återigen bjuds det på spänning och kittlande vändningar som gör att man inte kan slita blicken från skärmen. Jag hade mina tvivel då det gått en tid mellan denna film och de två tidigare, men det var helt i onödan. Rekommenderas varmt!

Coffin Road

Bok av Peter May
Spännande bok som jag plöjde på någon dag. Jag hade aldrig kunnat förutse vilken vändning boken skulle ta och att den innehöll ett så viktigt och aktuellt budskap. Fastnade starkt för det naturvetenskapliga inslaget i en thriller, riktigt imponerande. En unik berättelse i deckar-/thrillervärlden.

Goda grannar

Bok av Mattias Edvardsson
När jag läste ”En helt vanlig familj” hoppades jag att Edvardsson skulle släppa en minst lika bra bok, och jag blev sannerligen inte besviken. Edvardssons berättarstil och perfekta tempo känns igen även i Goda Grannar och storyn och dess intriger gör det svårt att sluta läsa. Otroligt skickligt är av författaren att skriva ännu en bok med fängslande karaktärer och nervkittlande vändningar.

Outsidern

Bok av Stephen King
Stephen King briljerar gång på gång och Outsidern är inget undantag. Intressanta karaktärer och en fängslande story gör boken bra, men det som gör den storslagen är Kings sätt att väva ihop nutiden med element från en tid långt innan hans egen. Det är bara att tacka denna otroligt skickliga författare för ännu en magisk läsupplevelse.

Lycka till med resten av livet

Bok av Isabel Boltenstern
Vilken viktigt och otroligt välskriven bok. Jag har alltid gillat Boltenstern som person och hon växte ännu mer i mina ögon efter att ha läst hennes historia och kloka resonemang kring utbrändhet, hur det är att jobba som kvinna i en mansdominerad bransch osv. Hatten av!
Hade inga som helst förväntningar på den här boken, men nu skäms jag nästan över att jag underskattade den så mycket!
Liane Moriarty skriver om vad som känns som ett ganska alldagligt liv i Australien. Det som gör boken så bra är hennes skicklighet som författare vilket bland annat visas i hennes skicklighet att överraska och skapa dramatiska vändningar. Helt fantastisk!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.