Efwa Lönnquist

Användarprofil

Je m'appelle Agneta

Bok av Emma Hamberg
Underbart som alltid med Emmas böcker. Älskar att följa Agneta när hon hittar sig själv. Att dessutom komma tillbaka till vårt närområde i Provence är som att komma hem.

Ögonblicket

Bok av Douglas Kennedy
Fick tips om boken och tyckte att första tredjedelen var ganska tråkig. MEN sedan vände det. Inte bara en gång utan flera gånger. Sista halvan läste jag i ett svep.
Har aldrig varit i Berlin och även den biten var ett plus och nu är jag sugen på att åka dit någon gång.
Mina barns favorittillbehör till fiskpinnar är sötsur sås. Gör själv för godast smak. Till detta serveras "kinaris" som är stekt ris med ärtor, majs och paprika iblandat.

Innan ni tog oss

Bok av Lisa Wingate
En bok som är fruktansvärd och underbar på samma gång. Att boken har en verklighetsanknytning gör det hela otroligt gripande.
Rekommenderas varmt!
Fantastiskt roligt sällskap vid symaskinen. Kul att få tips på mönster att sy! Sara och Fia pratar om vad de syr, vill sy och har sytt.

Samtycket

Bok av Vanessa Springora
Så hemskt att inga vuxna tog sitt ansvar när lilla V fångades upp av den 35 år äldre G.
Att hon drevs av att få uppmärksamhet och bli sedd av en vuxen blev hennes boja och att inte få det från sina föräldrar är riktigt hemskt.

Chokladask som present

En fantastisk present som jag själv skulle bli väldigt glad av att få. Att få utvalda praliner att njuta av framför kakelugnen är något jag drömmer om.

Lisa och Lilly

Bok av Mian Lodalen
Vilken fantastiskt fin bok Mian Lodalen skrivit om 16-åriga Lisa och hennes kärlek till Lilly. Lodalen har verkligen skrivit så att deras kärlek känns genom sidorna.
Så hemskt att de eller andra för den delen fick leva som de ville. Tyvärr är det ju fortfarande så på många håll.

Vinprovning som present

En fantastiskt rolig och lärorik present för den som gillar vin. Mer kunskap om vilka viner som passar till vad är kunskap som är lätt att bära.

Sörjen som blev

Bok av Anna Takanen
Som barn till ett krigsbarn var det intressant att läsa den här boken. Även om inte allt är samma som för min förälder blev jag berörd av boken.
En del efter mitten var ganska trist men den tog sig mot slutet.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.