Göran Karlsson

Användarprofil

Älskar att läsa och är all läsande

Omslag och berättelsen stämmer inte överens men en hyfsad berättelse som kompletteras av flera andra berättelser som är betydligt bättre än omslag serien. En halvbra bok i Ankeborg serien.
Långa berättelser där dom två längsta varken är roliga eller spännande snarare en lärobok om Mexikos historia och kultur vilket inte alla uppskattar och jag är en av dem. Jag gillar genomtänkta skattjakter och roliga äventyr men detta är en av de sämsta i serien om Ankeborg
Klassisk fantasifull och rolig men få äventyr .
En bok för den som vill läsa roliga berättelser för sina barn i serieform men jag saknar spänning.
Fyndig tänkande bok om Ankeborg som består av spänning vilket gör den till topp tre i Ankeborg serien av mästaren Carl Barks
Lite annorlunda bok i serien om Ankeborg där t ibland känns som om slutet saknas vilket stör att serierna slutar i ett JASSÅ istället för ett OKEJ. SÄMSTA BOKEN I SERIEN PÅ CA 20 FRISTÅENDE BÖCKER.
Genom tänkta äventyr och berättelser som man vill läsa om och om igen för det här är toppen av Carl Barks produktion och en inbunden bok som man sparar livet ut och läser om och om igen.
För mycket b-serier med Kajsa och farmor Anka vilket är boken halvbra för det man vill läsa i bokserien är Joakim och Kalle Anka samt uppfinnar Jockes äventyr inte kärleksproblem och äppeltjuvande häst.
Den bästa boken i serien Ankeborg som består av ca 20 böcker av genialiska författaren och tecknaren Carl Barks. Serien består uteslutande av Joakim och Kalle Anka serier där flera tidigare böcker fyllts av Kajsa Anka och farmor Anka vilket sänkts deras betyg

Skuggans spel

Bok av Lars Rambe
Intensiv superspännande bok som jag verkligen rekommenderar. Var en perfekt bok för vintern då man kan streckläsa men på sommaren när man avbryts i sitt läsande oftare kan det vara irriterande. Så en perfekt Julklapps bok att ge bort eller läsa själv.

Trollkarlen från Oz

Bok av Martin Svensson
Lättläst version av den berömda berättelsen. Passar bra för mindre barn och är mindre skrämmande än orginalet. Som vuxen saknar jag spänningen i orginalet som är intensivare. Bra lättillgänglig grund med huvudberättelse för de yngre.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.