Linda Thelin

Användarprofil

Fortnite

Spel från 2017 utvecklat av Epic Games
Barnen favoritspel på dator. Kräver både tålamod och engelskakunskaper för att lyckas. Med måtta så är detta ett bra spel och de får vänner på köpet

Fortnite

Bok av Ultimate Game Guides
Detta är ett spel som mina barn älskar och snabbt blir beroende av 🙈 men sedan att de lockas att lösa böcker om spelet är ju positivt. Ganska svårt spel att lära sig och mycket engelska så det är inte bara nackdelar med dessa dataspel.

Nomad

Bok av Ulrica Norberg
Fantastiskt vacker bok som skildrar nomaderna och deras liv. Vackra bilder men framförallt vacker beskrivning av ett folk som kanske inte alltid får de mest positiva orden alltid. Älskar den! Även vacker att ha liggandes framme - och då kommer desto fler att vilja bläddra i den :)

Dan före dan

Bok av Felicia Welander
Underbar historia som har både kärlek, spänning, skratt och sorg i sig. När man väl börjat läsa så kan man ej släppa den ut sin hand. Läs och du ångrar dig ej

LasseMajas detektivbyrå – von Broms hemlighet

Film från 2013 regisserad av Walter Söderlund
Fantastiska berättelser som ger utrymme till skratt, nagelbitande och nerver. Alla är lika se och läsvärda och passar alla i familjen.

Guldmysteriet

Bok av Martin Widmark
En av många fantastiska böcker som blivit både film och serie och julkalender. Vi har läst alla och de ger alla utrymme för skratt, spänning och klurigheter. Läs dem och ni blir inte besviken

Fotbollsmysteriet

Bok av Martin Widmark
Bara en av alla dessa fantastiska barnböcker som blivit både film och serie. Vi har läst dem alla och de är spännande, roliga, charmiga och man måste tänka smart för att lista ut vem den skyldiga är :-)

Läs läs läs!!!

Kärleken

Bok av Jonas Gardell
Gripande, hemsk, hjärtlig, underbar. Man ömsom skrattar och ömsom gråter när man läser denna bok. Fantastiska beskrivandet om hur det är att leva som homosexuell och sedan drabbas av en livshotande sjukdom.

Becoming

Bok av Michelle Obama
Fantastiskt stark bok om hur vägen kan se ut för framförallt en mörkhyad kvinna. Starka skildringar och målande beskrivningar. Väldigt personligt skriven och jag blir imponerad av hennes driv och stora hjärta. Läs!
Fantastiskt serie för den som gillar hus:lägenheter och spännande inredning. Att få se fem olika personers hem och sen gissa vem som bor var. Intressanta hem med många olika stilar. Jag älskar’t!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.