Aya

Användarprofil

Boknörd som älskar att läsa och skriva :)

Frost 2

Film från 2019 regisserad av Chris Buck och Jennifer Lee
Tycker att 1an var mycket bättre som en film. Den var mer rolig och underhållande. Tyckte att den här filmen gick lite för snabbt i handlingen. Däremot så är musiken och animeringen här så otroligt vacker
Så bra storyline som passar till alla Harry Potter fans. Att jag inte ger 5 stjärnor beror på att man måste ofta vänta länge på att ens huvudkaraktär ska komplettera olika saker i berättelsen.
Kul tidsfördriv för en kort stund, men spelet blir ganska tråkigt snabbt. Det är mycket mer bättre att spela t.ex. Monopol eller Othello

Wordfeud

Spel från 2013 utvecklat av Håkon Bertheussen
Älskar det här spelet! Samtidigt som man kan utöka och träna sitt ordförråd så kan man socialisera och skapa nya vänner!

Dödssynden

Bok av Harper Lee
En klassiker som är mycket värd att läsa.

Det är en relativ enkel att läsa, men trots det är den kraftfull och påverkar läsaren med starka känslor.

Men det är nog inte alla som kommer att tycka om boken. Har en vän som tycker att boken är mycket tråkig i långa perioder. Själv tycker jag att allt har sin viktiga plats i berättelsen. Men är man en sådan som blir lätt uttråkad så kanske man inte kommer tycka om boken så mycket.

Harry Potter och det fördömda barnet

Bok av J. K. Rowling och Jack Thorne m.fl.
Jag var mycket glad över en ny Harry Potter bok när den väl kom ut. Men jag tyckte inte om den så särskilt mycket. De originala karaktärerna har inte samma personlighet, de är annorlunda på ett dystert sätt. Handlingen går inte heller riktigt in i mig, och jag tänker inte gå in på varför eftersom annars spoilar jag boken. Jag gillar dock de nya karaktärerna Scorpius och Albus.

Ärligt talat så tycker jag att viss fanfiction skulle vara bättre än den här boken.

Hungerspelen

Bok av Suzanne Collins
En intressant bok om Katniss som tar över hennes systers plats i Hungerspelen där hon får kämpa för att bli överlevaren. Det är en mycket intressant bok, actionfylld och spännande från början till slut.

Varsel

Bok av Stephen King
Vilken spännande och läskig bok! Jag brukar gilla att läsa läskiga böcker, men de lyckas aldrig låta mig känna det minsta indragen i spänningen och rädslan. Här är det annorlunda! King har en talang av att beskriva miljön, känslor och komplexa karaktärer. Jack var en mycket komplex och intressant karaktär. Wendy var också intressant, men min favoritkaraktär är helt klart lilla Danny! Jag skulle rekommendera den här boken för de som vill verkligen läsa något läskigt. Funkar bra som en psykologisk thriller också.

Bröderna Lejonhjärta

Bok av Astrid Lindgren
Fantastisk, hjärtskärande och sorglig! Miljön och handlingen är så fantastisk! En mycket fantastifull och underhållande berättelse. Relationen mellan bröderna är vacker. Däremot fanns vissa väldigt sorgliga delar !! Men vilken vacker bok som helhet!
Här börjar berättelsen om Harry bli mörkare och mer spännande än de första två böcker. Definitivt bättre än de två första om man letar efter spänning, mörk magi och plot twists.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.