Eva Wennerholm

Användarprofil

The Shining

Film från 1980 regisserad av Stanley Kubrick
En man som är författare flyttar ut till ett hotell med fru och son som har övernaturliga krafter tror jag. Mannen blir mer och mer arg och visar prov på vansinne. Så läskig och så sevärd.
Den handlar om meditation, buddhism och hans väg till att bli buddhistmunk i Thailand. Bra med levnadstips. Björn skriver på ett enkelt och inspirerande sätt. Så läsvärd.

Trollkarlen från Oz

Film från 1939 regisserad av Victor Fleming och Mervyn LeRoy
Dorothy hamnar efter ett oväder i ett annat land. Hon möter ett lejon utan mod, en fågelskrämma utan hjärna och plåtman utan hjärta. Tillsammans försöker de komma undan häxan o ta sig till trollkarlen i Diamantstaden för att få hjälp med det dem saknar och hjälpa Dorothy hem igen. Superbra gjord med fantastiska Judy Garland i huvudrollen.
Rekommenderas för den som gillar gamla filmer

Sånger i skymningen

Bok av Camilla Davidsson
Emma får driva pensionatet Solgården på Gotland och sedan behöver hon en ordentlig paus. Då bestämmer hon sig för att vandra på Santiago de compostela och få andrum. Dock händer saker som gör att det inte blir den vila som hon tänkt.

Änglarna dansar i gryningen

Bok av Camilla Davidsson
En helt underbar bok om Emmas kärleksrelationer som verkligen inte alltid är lättsamt att lyssna på sitt hjärta och hennes underbara upplevelser. Läs den. Rekommenderas.
Ett underbart program där hemmakockar får laga mat och bedömas av en jury bestående av tre kändiskockar. Hemmakockar a är jätteduktiga och får svåra utmaningar i kokkonsten.
Rekommenderas för den som är intresserad av matlagning
Ett Feelgoodprogram där folk får ta med sig gamla saker och får dem värderade i programmet. Mysigt med härliga personligheter som får sina charmiga saker värderade.
Rekommenderas för den som tycker om gamla saker

I rättvisans tjänst

Bok av Johan Eriksson
Johan Eriksson skriver enkelt, fascinerande och intressant om sina fall som försvarsadvokat. En mycket intressant bok att läsa.

En kvinnas resa

Bok av Agneta Sjödin
Underbar bok om en kvinna som får rådet att vandra på leden Santiago de compostela. Hon möter människor på vägen som ger henne en massa och det hjälper henne att finna sig själv. Underbar bok. Så läsvärd.
Ett program med inbjudna gäster från skådespelare, musiker, politiker till Renees brygga som pratar om livet och dess väsentligheter m.m. Fantastiskt program.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.