Victoria

Användarprofil

Lektioner i kemi

Bok av Bonnie Garmus
Nej men så bra <3 wow. Den handlar om Elisabeth Zott, en kvinnlig kemist i Kalifornien på 60-talet, som krigar sig framåt i en mansdominerad värld utan att be om ursäkt för den hon är. Inspirerande och häftig bok! Superbra!

Damernas detektivbyrå

Bok av Alexander McCall Smith
Mysig bok om Mma Ramotswe, Botswanas första kvinnliga privatdetektiv som löser stora och små brott. Snabba kapitel vilket är lite skönt. Ska börja med nästa bok i serien nu!

Städerskan

Bok av Nita Prose
Underbar! Molly Maid, en underbart fyrkantig huvudkaraktär (lite lik Saga Norén i Bron) blir misstänkt för ett mord på hotellet där hon jobbar som städerska. Genom boken lär hon sig att skilja riktiga vänner från falska och kämpar för att rena misstankarna som är riktade mot henne. Fem poäng!

November 9

Bok av Colleen Hoover
Nej nej, denna var inte alls bra. Så stela kärleksfulla dialoger så att jag ville kräkas. Tyvärr, för jag älskar hennes "Det slutar med oss" och "Förbannade kärlek". Men denna klarade jag inte av. Så overkligt. Men sista kapitlen i boken var oförutsägbara och gör att boken får en tvåa istället för en etta.
Underbar. Läste de här böckerna för över tio år sedan och lyssnar nu om allihop. Så trygga att lyssna på! Och spännande! Och fina och läskiga och sorgliga. Fina karaktärer och genomtänkt handling. En helt magisk värld som hon har byggt upp.
Underbar. Läste de här böckerna för över tio år sedan och lyssnar nu om allihop. Så trygga att lyssna på! Och spännande! Och fina och läskiga och sorgliga. Fina karaktärer och genomtänkt handling. En helt magisk värld som hon har byggt upp.
Underbar. Började lyssna på de här böckerna igen nu i jul. Så trygga att lyssna på! Och spännande! Fina karaktärer och genomtänkt handling. En helt magisk värld som hon har byggt upp.

Projekt jul

Bok av Cathy Bramley
Jättebra! Väldigt imponerad av denna julroman. Så mysig och härlig utan att på något sätt bli överdriven. Verkligen mysig och jag ville hela tiden fortsätta läsa/lyssna på den.

Allt jag vet om kärlek

Bok av Dolly Alderton
HELT fantastisk och underbar! Så vackert skriven. Full med lärdomar och knasigheter. Måste köpa en kopia att ha hemma och bläddra i. Rekommenderar den varmt.

Det börjar med oss

Bok av Colleen Hoover
Älskar!!! Coolleen Hoover är en stjärna som skriver på ett sätt som får det att kännas. Om kärlek, längtan, sorg, desperation, kåthet, ilska och rädsla. Underbar. Men kanske inte exakt lika underbar som första delen.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.