Allt jag vet om kärlek

Everything I Know About Love
Bok av Dolly Alderton
Allt jag vet om kärlek är ett levande återberättande om utvecklingen från en oerfaren flicka till en intelligent och självdriven ung kvinna. Denna memoar, som redan är en bästsäljare i England, påminner läsaren att det är ok, till och med normalt, att snubbla sig fram genom livet i jakten på att finna sig själv.
HELT fantastisk och underbar! Så vackert skriven. Full med lärdomar och knasigheter. Måste köpa en kopia att ha hemma och bläddra i. Rekommenderar den varmt.
Fick in med noll förväntningar och blev positivt överraskad! Dolly från tonåring till vuxen. Genom kärlek, känslor, vänner och allt det som hör till livet. Jättebra!
En självbiografisk bok av journalisten och författaren Dolly Alderton om hennes liv i England som jag fullkomligt Ä L S K A D E att läsa!
-
Men alltså snälla rara vad den här var BRA! Hade höga förväntningar och nejdå jag blev inte besviken, inte någonstans. Den här fina pärlan innehåller allt som hör till livet, vare sig man vill vara med om det eller inte. Vägen till att bli vuxen och vad som händer under den sträckan. Att bli full för första gången. Att ha en bästa vän. Att förlora vänner. Att vara ensam och att vara kvinna. Att vara kär. Att bli lämnad och sårad. Det är en rak, ärlig och framförallt modig berättelse där Dolly bjussar på den ena roliga historien efter den andra – det är sällan jag har skrattat så högt av en bok som jag gjorde när jag läste denna. Jag kan inte sluta tänka på den här och kan inte sluta sakna Dolly. Hon skriver på ett sätt som verkligen känns på alla möjliga vis, för även om det många gånger är roligt så är det ibland otroligt sorgligt, hon skriver ju trotsallt om livet och alla dess med- och motgångar som hör till. Åh vad jag hoppas att ni alla ska läsa, rekommenderas som tusan!
Fester, dejter, vänner, arbeten. Var och en av dessa termer har strukits över på omslaget av denna bok till förmån för något enklare, kärleken. Kärlek fungerar som ett lämpligt fångstbegrepp för de upplevelser som Alderton i denna bok utforskar.

Alderton är nu ett välkänt namn i USA, tack vare en kolumn i Sunday times, popkulturen och en podcast som hon själv är värd för. Men under åren som hennes memoar beskriver så var Alderton inget annat än en livsälskande britt i jakt på något bättre. Denna bok tar med läsaren på en resa där en ung kvinna kommer till förståelsen att all framgång och allt kändisskap i slutändan inte gör oss ett dugg lyckligare…