What Got You Here Won't Get You There

Bok av Marshall Goldsmith
Det är beteendeproblem och inte tekniska färdigheter som skiljer oss från att utvecklas än mer. Otroliga resultat kan komma från att öva grundläggande beteenden så som att säga tack, som att lyssna bra och som att tänka innan du pratar och verkligen be om ursäkt för dina misstag. Förbered dig på en förändring olikt någonting annat!
Ditt hårda arbete har lönat sig. Du har etablerat dig på jobbet. Men det finns fortfarande något som hindrar dig från att ta det där nästa steget. Det där ”något” kan vara en av dina egna dåliga vanor. Det kan vara ett litet beteende som du inte ens är medveten om, det kan vara den egenskap som drivit dig till där du är idag, som faktiskt håller dig tillbaka. What You Got Here Won’t Take You There förklarar för läsaren att de flesta individer faktiskt tar sig fram i livet inte tack vara goda vanor, utan trots en del negativa vanor. Marshall Goldsmith föreslår att vi skapar oss själv en ”Slutalista” istället för en ”att göra lista”.

Marshall Goldsmiths expertise inom personlig utveckling och beteendepsykologi har hjälpt många stora globala ledare att övervinna sina omedvetna negativa vanor för att bli än mer framgångsrik. Hans individuella handledning kostar den villige flera hundratals tusen att få, men i den här boken erbjuder han sina råd och knep till allmänheten. Goldsmith har nyligen blivit utnämnd till en av världens fem mest respekterade personliga coacher av Forbes efter att ha hjälpt individer inom företag som Goldman Sachs, Johnson and Johnson och GE.