Endometrios : Mensvärken från helvetet

Bok av Hulda Andersson
En personlig faktabok om folksjukdomen få känner till. 200 000 svenska kvinnor har endometrios. En del vet inte ens om det, för andra är varje mens ett helvete med svåra smärtor. Trots det är det få som känner till sjukdomen, och det kan ta lång tid att få en diagnos och rätt vård. Tv-profilen och modejournalisten Hulda Andersson fick sin diagnos för drygt tio år sedan. Här berättar hon personligt om en av våra dolda kvinnosjukdomar. Boken bygger på intervjuer med både specialister och kvinnor som lever med endometrios, och innehåller fakta, råd, uppmuntran och svar på alla frågor man kan ha om sjukdomen.
TACK äntligen en bok som går in på djupet när det kommer till den här sjukdomen. ❤️

En bok för dig som misstänker du har Endometrios, har en bekräftad, är närstående eller helt enkelt en person som vill veta mer om den komplicerade kvinnosjukdomen.

Detta är både en faktabok och en bok som beskriver berättelser från andra kvinnor. Den ger en bra tips, riktlinjer vart man kan vända sig och den förklarar också att sjukdomen skiljer sig oerhört mycket person till person.

Jag är oroligt tacksam för den här boken, då den har tagit mig längre fram i livet och jag känner mig mer bekväm i mig själv som person med den här sjukdomen.

Så vill du få svar på ändel frågetecken ?
Lösa upp några av de där knutarna både på insidan och utsidan. Veta några av dina rättigheter och vart du kan få hjälp?
Lära dig svar på tal, så är detta boken för dig.