Super-Charlie och den försvunna tomten

Bok av Camilla Läckberg
Hjälp Super-Charlie - bli en hjälte du också! Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar! Följ med Camilla Läckbergs modiga superbebis på nya äventyr! Super-Charlie är inte intresserad av att fira jul, han tycker att familjens firande med önskelistor, tända ljus och julmat är fånigt och han tror inte på tomten. Så när tomten i egen hög person störtar i granen i trädgården ställs Super-Charlie inför sin största utmaning hittills... I denna sjätte del i deckardrottningen Camilla Läckbergs serie om hjälten Super-Charlie måste Charlie använda sin superstyrka, en fiffig utklädnad och sin kloka mormor för att rädda julen. Ett fartfyllt äventyr där texten och Millis Sarris detaljrika, humoristiska bilder skapar härlig julstämning.
Den här boken är rolig läsning mina barn älskade dem. Vi har alla dessa böcker som tillhör den här serien. Den här boken rekommenderar jag varmt och även de andra Charlie böcker😊
Mysig bok! Min treåring och blivande femåring älskar alla böcker om Super-Charlie. Vi läser dem varje kväll sedan månader tillbaka. I denna bok får vi hänga med Super-Charlie och hans familj på julafton. Tomten är försvunnen och barnen är förtvivlade. Stora frågan är, finns tomten eller finns han inte?