Super-Charlie och skurksystern

Bok av Camilla Läckberg
I Super-Charlies familj är lyckan total - det senaste tillskottet, bebisen Polly, charmar alla som kommer i hennes väg. Nu är Super-Charlie inte längre minst i familjen. Men lyckan varar inte länge ... Snart börjar mystiska saker att hända. Kan den till synes oskyldiga lilla Polly ha ett finger med i spelet? Super-Charlie och skurksystern är den sjunde helt fristående boken om barnens egen superhjälte, den kaxige Super-Charlie. Deckardrottningen Camilla Läckbergs humor och träffsäkra skildring av livet i en småbarnsfamilj och illustratören Millis Sarris fartfyllda bilder fyllda av roliga detaljer gör böckerna till barnens favoriter.
En underbar barnbok med härliga och roliga illustrationer som ger liv åt Camillas text.
Jag tycker författaren bjuder på sig själv genom att familjemedlemmarna ger namn åt karaktärerna. Underbart och roligt.
Vi får följa Super-Charlie när han får en lillasyster, Polly. Konstiga saker börjar hända när Polly kommer till familjen och Charlie förstår att det är något skumt som sker. Han anar att det är Polly som är den skyldiga...

Jätteroliga böcker om Super-Charlie och hans familj. Jag läser för barnen (4,5 år och 3 år) och de bara älskar dem. Det är de enda böckerna som gäller just nu, och har varit så länge. Väldigt fina illustrationer också, man blir glad!