Matilda

Användarprofil

Vill ha en ny hobby

Tips för den som...
Prova på nya saker! En hobby som jag har upptäckt är att pussla. Det finns så mycket fina pussel och man blir nästan beroende av att få bitarna på plats. Testa, det kanske är något för dig. Rekommenderar det extra mycket till dig som känner dig stressad och har svårt att varva ned. Bra träning!

Godnatt alla mina drakar

Bok av Juliana Fritzhand
Den här boken är så mysig och passar bra vid läggdags. Mina barn på 3 och 5 år hinner alltid somna innan boken är slut = bra betyg i detta fall :D
Älskar falafel! Brukar kombinera med olika tillbehör så som gurka, tomat, sallad, halloumi och fetaost. Serverar ofta i tortillabröd och toppar med vitlöksdressing. Mums!

Mytomanen

Bok av Sofie Sarenbrant
Den här boken var så himla himla bra! Kunde inte sluta läsa. Jättespännande fall som man inte kunde lista ut på egen hand och även intressant runt omkring i karaktärernas privatliv. Jag tycker verkligen om att man får "lära känna" flera av karaktärerna på djupet. Det är lika intressant att ta del av systern Josefines liv så som Emmas. Längtar efter en fortsättning!

"Vem är det som låter?" sa spöket Laban

Bok av Inger Sandberg och Lasse Sandberg
Min treåring har precis börjat fastna för Lilla spöket Laban och hans syster Labolina. Vi läser och lyssnar på dessa böcker. Nu senast denna där Labolina leker att hon är olika djur. Mysig lässtund!

Brädspel som present

En superbra present! Både att ge och att få. Så roligt sätt att umgås på, timmarna springer lätt iväg ... :)

Juni, juli, halva augusti

Bok av Marie-Louise Marc
En väldigt bra bok som är svår att sluta läsa. Feel good men med ganska så oväntade händelser som berör. Rekommenderas!

Toy Story 4

Film från 2019 regisserad av John Lasseter och Josh Cooley
Har aldrig varit ett speciellt stort fan av de tidiga Toy story-filmerna men de senaste är riktigt bra. Underhållning både för små och stora. Toy story 4 har allt: humor, kärlek, vänskap, värme, spänning.. you name it :) Rekommenderar!
Fantastisk bok och berättelse. Fast från första sidan. Jag tror att Frida får fler som läser boken att våga börja berätta sina egna innersta hemligheter och sluta att bära på det i sin ensamhet

Offer utan ansikte

Bok av Stefan Ahnhem
Så himla spännande bok. Från första till sista sidan. Ser fram emot att läsa de andra böckerna i denna serie. LÄS!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.