Brädspel

Produkttyp
Brädspel är ett trevligt sätt att umgås släkt/ vänner. Ladda upp med snacks och något gott att dricka. Sen är det bara att börja spela och umgås

Brädspel som present

Kanonpresent! Ett spel är alltid roligt att spela tillsammans med vänner eller familj. En present som räcker länge.

Brädspel som present

Alltid kul med spel som man kan ta fram vid alla tillfällen , vänner, familj eller kollegorna! Toppen!

Brädspel som present

En mysig julklapp för hela familjen och det finns alltid ett spel som passar alla familjer och åldrar :)

Brädspel som present

Jättebra presenttips så att man kan umgås med varann istället för att alla sitter med mobiltelefonerna. O har man kul ihop så gör man det fler gånger 👍🏼

Brädspel som present

Tänk vilken härlig stund man kan ha tillsammans med lite brädspel. Mycket skratt och trevligheter också.

Brädspel som present

Brädspel är en väldigt bra present, så länge man hittar ett som passar personen bra. Över lag tycker jag att det ska vara få och tydliga regler (man ska inte behöva lägga en timme på att förstå eller förklara regler innan man börjar spela) och för barn ska det gå fort. Bättre att man spelar flera omgångar än att man ger upp halvvägs. Kolla med fördel olika tidningar eller sajter där olika spel testats.

Brädspel som present

Nu i dessa tider då vi inte träffar så många, då finns det tid för många mysiga hemmakvällar. Och vad passar bättre än att samlas kring ett brädspel och umgås?

Brädspel som present

Vad finns det som kan vara mysigare vid jul än att sitta och spela spel med dem du älskar och tycker om?

För är det svårslaget. Jul är återhämtning och glädje vilket sällskapsspel/brädspel ger mig.

Brädspel som present

Perfekt familjeunderhållning!

När jag var barn fick vi syskon alltid ett nytt spel tillsammans varje jul. Sen hade vi något gemensamt att göra hela familjen under jullovet.

Brädspel som present

Familjeunderhållning på hög nivå, älskade att få familjepresenter som brädspel där man senare på juafton spelar en runda eller två. Kan även avnjutas med vänner efter en trevlig middag. Beroende på spel är det även lärorikt med denna present.

Brädspel som present

Ett brädspel är det ultimata fredagsmyset när man vill umgås med familjen eller vänner och ta sig ifrån tv/mobiler för en stund. Det finns spel som passar alla, även dem mest kräsna.

Brädspel som present

Egentligen vilket brädspel som helst. Sittande hela familjen runt bordet och umgås. Släpp mobilen, ta fram godisskålarna och njut av varandras sällskap!

Brädspel som present

Ett utmärkt julklappstips som kan uppskattas av alla åldrar. Finns många olika varianter som passar olika målgrupper, och ett brädspel kan ge fina upplevelser med t.ex. familjen i flera år framöver. Vill särskilt slå ett slag för Ticket to ride.

Brädspel som present

Det brädspelet jag spelar mest just nu är När då då?
Bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt ordning. Som tur är behöver du inte kunna årtalen, utan bara kunna placera dem i rätt förhållande till varandra. Superkul och man kan spela bara två om man vill

Brädspel som present

Jag har spelat Bajsspelet med barn mellan 4-10 år och de har alla älskat det! De vill spela 10+ gånger på raken och har valt ut sina egna favoritbajskorvar. Jättebra och lärorikt spel med söta bajskorvar.

Brädspel som present

Årets julklapp? I alla fall för oss blir det många brädspel under granen i år. Mycket tid kommer att spenderas tillsammans under vintern, så vad kan vara mysigare än att bunkra med gofika och ett roligt eller spännande brädspel!? Finns nåt för alla smaker, fart eller smart - bara att välja och köra igång!

Brädspel som present

En typiskt bra julklapp som bjuder in till lekfullt umgänge! Köp gärna ett spel som passar flera åldrar - kanske Ticket to Ride? Perfekt att ägna julledigheten åt.

Brädspel som present

Carcassonne är bland de roligaste brädspel jag vet, vill spela det hela tiden. Så finns det många roliga expansioner till spelet.

Brädspel som present

Med mycket tid hemmavid och med närmaste familjen så är sällskapsspel ett riktigt hett tips.
Min personliga favorit är frågespel som till exempel TP. Vårt senaste köp Vem sa vad var också riktigt roligt. För mig är det ett plus om jag samtidigt lär mig något.

Brädspel som present

I år kommer nog de flesta fira jul på ett annorlunda sätt med ett mindre sällskap. Ett perfekt tillfälle för sällskapsspel!

Brädspel som present

Bästa presenten att ge på julafton så har man något att göra tillsammans efter presenterna är utdelade så man inte går in i olika rum och gör sitt.

Brädspel som present

När man i dessa tider helst bara ska tillbringa sin lediga tid med familjen eller några få nära vänner är ett brädspel den perfekta presenten. Samlas kring bordet framför ett underhållande spel, ta fram lite god dryck och gott tilltugg och få lite kvalitetstid tillsammans.

Brädspel som present

Ett vanligt hederligt familjespel är den perfekta presenten. Speciellt i dessa tider och när vintern och mörkret kommer närmare inpå.

Brädspel som present

Det här skulle jag rekommendera. Det är som att ge mottagaren kvalitetstid, tid med sina nära och kära. Och det finns otroligt mycket spel att köpa begagnat. Vi köper både på loppis och på tradera, våra barn har fått välja ett spel ur en bok om Algaspel vi har, så ny håller vi utkik och kryssar av ett efter ett.

Brädspel som present

Favorit hos oss just nu ”Med andra ord”
Skaffa ett eget och lägg ut på ett bord
Många skratt och klurigheter får man dela
När man samla för att detta brädspel spela

Brädspel som present

Att samlas över en spelomgång lockar fram både skratt och tävlingsinstink, i min familj spelar vi ofta sällskapsspel och då gärna Othello eller Blokus. Det är en stund då vi pratar om stort som smått samtidigt som vi spelar - och det viktigaste - vi får en stund tillsamman!

Brädspel som present

Ett roligt och bra sätt att samla familj och vänner och ha en trevlig stund tillsammans! Finns både lärorika spel och spel som bara är roliga.

Brädspel som present

Sammanhållning med ett spel med familjen är jättekul!
Stäng av tv:n och samlas runt bordet med brädspel istället 😊👍

Ger sammanhållning och mycket skratt och spänning.

Rim till brädspel:

Med denna julklapp slipper du på tv se
denna julklapp får dig att le
Sammanhållning och spänning
Detta är ingen klänning

Brädspel som present

Bästa julklappen att både ge och få enligt mig! Ett spel kan föra samman både familj och kompisgäng, vara en icebreaker bland nya bekantskaper och en anledning att träffa gamla vänner. Helt perfekt med andra ord!!

Brädspel som present

Mycket bra julklapp till hela familjen. Vad kan vara bättre än att spela ett roligt spel tillsammans på juldagen. Ett bra tips är "Rita och gissa" så roligt!

Brädspel som present

Super mysigt present -hela familjen kan leka den tillsammans över jul. Skapar mycket roligt och perfekt för barn att ha lite tid utan en ipad!

Brädspel som present

Brädspel är alltid bra som gåva. När man spelar så umgås man med varandra, det är ju gemenskapen som julen handlar om.

Brädspel som present

Det här är en bra present för hela familjen. Kom närmare varandra och umgås när ni spelar tillsammans!

Brädspel som present

Julen handlar om att umgås med familj och släkt och då kan ett brädspel vara en aktivitet där alla kan vara med och som även skapar gemenskap!

Brädspel som present

Ge en hållbar klapp som kan bestå och njutas av i flera generationer. Alla bör ha ett riktigt bra brädspel hemma som kan förena släkt och vänner i en mobilfri och interaktiv situation.

Brädspel som present

En superbra present! Både att ge och att få. Så roligt sätt att umgås på, timmarna springer lätt iväg ... :)

Brädspel som present

En fantastisk present att ge till tex en familjemedlem. Något hela familjen kan göra ihop. Att samlas runt ett spel fungerar också bra när man träffar nya vänner, brukar alltid få igång samtalet!

Brädspel som present

Brädspel är verkligen en strålande present som passar ung som gammal, kvinna som man. Dessutom är spel något som man kanske inte själv går och köper.

Beroende på personens egenskaper kan man enkelt hitta ett spel som passar just den personen eftersom det finns spel i alla variationer, färger och former.

Brädspel som present

En av de bästa presenterna man kan ge bort. Man får inte bara en fysisk sak utan man får även en glädje och minnen när man spelar med andra. Speciellt i dessa tider när man inte kan hitta på mycket annat än att vara hemma så passar detta perfekt. Det finns så många olika spel så man kan hitta nått till vem som helst. Perfekt!!!

Brädspel som present

Ett säkert kort för den som gillar sällskapsspel. Alltid roligt att ge bort när man vet att det kommer uppskattas

Brädspel som present

Enligt mig är detta den bästa presenten. Man kan spela det tillsammans och det varar länge. En rolig aktivitet att göra tillsammans.

Brädspel som present

Mycket uppskattat och banar för härliga stunder med familjen under julen. Ticket to Ride har gått hem hos oss! Men kanske ett spel som inkluderar även familjens minsta något för andra? Eller ett som låter er gnugga geniknölarna när barnen rundat av?

Brädspel som present

Spel finns i så många olika genrer och det finns därmed något för alla.
Ett roligt sällskapsspel tillsammans med nära och kära är svårslaget!

Brädspel som present

Vi spenderar alldeles för mycket tid framför alla våra apparater och nu i covid-19 tider har vi blivit ännu mer distanserade från varandra och omvärlden. Att ge ett brädspel till något och spela tillsammans är den bästa och roligaste terapin man kan få i dessa dagar. Genom att spendera tid med varandra i familjen eller med närmaste vännerna genom ett brädspel kommer skapa så stor glädje. Själv rekommenderar jag en omgång RACK-O eller Settlers of catan. Det ena går ganska fort och det andra tar lite längre tid. Men de båda är mina absoluta favoriter.

Brädspel som present

En bra present som passar alla. Småbarn, barn tonåringar, unga vuxna, vuxna och äldre. Det finns ett spel som passar alla. Perfekt i dessa tider då vi ska spendera mycket tid inomhus också!

Brädspel som present

Perfekt present för de flesta åldrar och något man kan använda tillsammans. I dagens samhälle där många sitter med mobilen istället för att umgås kan detta vara en skön stämningshöjare till både myskvällen eller hemmafesten.

Brädspel som present

Superpresent som funkar för både stora och små julfirare. Perfekt present att använda i mellandagarna!

Brädspel som present

Finns alltid nya, spännande och roliga spel. Ett fantastiskt bra sätt att samla släkten kring ett spel. Att låta skratten leva fritt. Känslorna flöda. Det finns alltid ett spel som passar alla åldrar och intressen. Ett julklappsspel är aldrig fel.

Brädspel som present

Brädspel är den optimala presenten då det är en social aktivitet. Är en av få saker man kan göra i den här tiden utan att skärmar tar bort endel av uppmärksamhet och umgänge. Lägg undan telefonen och umgås med de nära och kära.

Brädspel som present

Top tre i bästa grejen att ge bort när man Inte har någon aning om vad personen önskar sig. Framförallt om man firar jul tillsammans och efter klappöppningen kan sätta sig och spela tillsammans medan man dricker glögg och smälter julmaten.
TP, Alfapet, Monopol och Cluedo är riktiga vinnare inom genren!

Brädspel som present

Det är en sån mysig gemenskap när man spelar tillsammans. Då det finns många spel att välja på kan man säkert hitta ett spel alla gillar.
Skratt och glädje gör att man mår bra, och det får du när du spelar.
Så ett spel i present är ett säkert kort.

Brädspel som present

Att få brädspel i julklapp är verkligen nostalgi för mig! Under hela min uppväxt brukade mamma ge mig och mina syskon ett spel i julklapp, som sedan sysselsatte oss i mellandagarna. Så himla mysigt att på riktigt göra något tillsammans, och bra att det funkar för alla, även mig som sitter i rullstol.

Brädspel som present

Det är aldrig fel med brädspel, ett kul sätt att sammanföra familjen för en gemensam aktivitet. Är det en julklapp för en i u g ålder finns det ju många som är för lärande också

Brädspel som present

Så bra present som kan passa till alla om man bara väljer rätt spel. Är det dessutom en present som ska ges bort till jul kan ju spelet vara till glädje under de lediga juldagarna. Mina favoriter bland brädspel är ”Steka ägg” till barn, ”Cluedo” till barn och ungdomar och ”När då då?” till vuxna.

Brädspel som present

Alltid uppskattat. Finns fantastisk variation och kan anpassas efter intresse. Ger familjen eller släkten något roligt att göra i mellandagarna. Erbjuder möjlighet till trevligt umgänge oavsett ålderspann.

Brädspel som present

Brädspel är en bra present för alla åldrar, men kan vara svårt att träffa rätt. Men om man tänker till går det nästan alltid att hitta ett spel som passar för åldern (barn och vuxna) eller för att passa ett intresse personen har. Dessutom brukar det finnas bra speltester med betyg inför julen, som brukar vara pålitliga. Det är även bra att ge bort enklare frågespel och kortspel eller minispel som passar perfekt för resor, oavsett hur och vart man reser.

Brädspel som present

Brädspel är så bra för det går att spela över generationer. Det är ett arv som går från generation till generation. En kan spela en klassiker som monopol eller lära den äldre generationen nya spel som vildkatten. Det är bra lärtillfällen för mycket - lära sig läsa av en tärning, vänta på sin tur, vinna eller förlora, socialisera med andra mm.

Brädspel som present

Spel gillar de flesta och är en kul present som håller länge. Det finns mängder av spel att köpa begagnat på loppis eller via säljsidor på facebook.

Läs på om vilka åldrar spelet passar till och hur det fungerar, så det passar så bra som möjligt.

Om du köper till ett barn, kolla innan om barnet redan har spelet så det slipper bli dubbelt.

Brädspel som present

Fördelen med brädspel som present är att det sällan är något man köper. Det är inget man verkligen behöver men kanske ändå villhöver för en mysig kväll med familj eller vänner. Det är alltid kul att ha något nyare spel, GENI från 80-talet är inte så roligt att dra fram.

Brädspel som present

Jag är en stoooor brädspelsfantast och älskar mysiga spelkvällar tillsammans med familj eller vänner. Antingen spel som kräver lite större hjärtverksamhet eller bara simpla roliga spel, alltid lika lustfyllt. Ett brädspel är ett perfekt sätt att få umgås, i synnerhet under julledigheten när hela familjen oftast är samlad.

Brädspel som present

Jag älskar att ha spelkväll och då är det ju perfekt med att ge bort/ få brädspel. Man får ju så mycket mer än bara ett spel! Man får något att dela med andra och som skapar ibland minnen som består i flera år.

Brädspel som present

Älskar att spela vuxen spel som monopol schack och backgammon. Min favorit är backgammon men det kräver mycket mattematik och huvudräkning. Bra spel för att hålla hjärncellerna igång och roligt ifall man har någon på samma nivå att spela mot för det är spännande och kräver en bra taktik som kan skilja sig åt beroende på motståndare.