Emilie Hellström

Användarprofil
Att spela kort är så enkelt. Något som alla kan göra och antalet spel är oändliga, från poker till finns i sjön! Får plats i alla väskor och kan tas med vartsomhelst. Ett universellt spel som de flesta i världen har en koppling till.
Ett spel som aldrig blir tråkigt. Hur många gånger man än spelat Ticket to Ride och vet alla de bästa sätten att nå ett visst mål så blir omgången aldrig lik någon annan. Fantastiskt familjespel som finns i olika versioner och storlekar.
Underbart spel för stora som små. Ett spel som innehåller en blandning av tur och taktik. Ett spel som aldrig blir tråkigt. Utmana din familj eller vänner i en omgång och förlora dig i spelets värld en timma eller två.
En helt fantastisk bakbok av underbaraste Hilda Krikhoff. Recepten är fantastiska och lätta å följa. Hon får en amatör att känna sig som ett proffs i de fina resultat som kommer ut ur ugnen. Boken är också så grafiskt vacker och inbjuder till otroliga fikastunder med söta, klassiska och helt nya bakverk.
Rekommenderas för den som tycker om att baka

På öppet hav

Bok av Nora Roberts
Väldigt mysig och trots ganska uppenbar följd så kunde jag inte släppa den ifrån mig. Kärlek till familjen, hur brokig den än må vara, tillsammans med vardagspusslet gör att man tar denna bok till sig direkt.

The Queen's Gambit

Bok av Walter Tevis
Fantastiskt spännande och inspirerande bok och får man inte nog så kan man titta på den lika underhållande och spännande serien på tv.
Finns det snö så finns det möjlighet till att åka längdskidor. Underbar aktivitet som hela familjen kan göra tillsammans eller för den som vill ha en skön stund för sig själv.
Rekommenderas för den som vill hitta på något med hela familjen

Boule

Aktivitet
En underbar aktivitet som kan utföras av alla - ung som gammal. Det är fantastiskt roligt och lätt att bara ha som aktivitet med barnen på stranden eller lägga upp som en avancerad tävling bland kollegorna på en aw. Superbra också i dessa coronatider då den utförts utomhus och inte kräver närhet till andra.
Ibland när man är sådär hungrig så man knappt vet vad man heter så är lösningen 99% av gångerna spagetti och köttfärssås. En sån där köttfärssås som får stå och moja till sig i en timma eller två på spisen. Det tillsammans med riven hårdost och ett glas rött vin. Sååå svårslaget.
Jag har alltid svårt att stava rätt på denna fantastiska rätt Ratatouille men det till trots så älskar jag den. Antingen bara som den är eller som tillbehör till helstekt fläskfilé och tillsammans med en klick pesto. Så gott!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.