Längdåkning

Aktivitet
Ut i det fria. Vi tog på oss skidorna hela familjen och drog med hunden ut i skidspåret. Vi tog det kortaste spåret på 800 m och istället för att trötta ut så slutade det med att alla åkte flera varv för att det va så kul. Solen sken och alla va glada. Det gör vi om!!!!!
Rekommenderas för den som vill hitta på något med hela familjen
Finns det snö så finns det möjlighet till att åka längdskidor. Underbar aktivitet som hela familjen kan göra tillsammans eller för den som vill ha en skön stund för sig själv.
Rekommenderas för den som vill hitta på något med hela familjen
Den bästa träningsformen. Hela kroppen aktiveras och samtidigt får man uppleva ett magiskt vinterlandskap. Finns det något bättre?
Perfekt aktivitet på vintern när löpning och promenader blir svårt att utföra. Är ett perfekt sätt att hålla igång kroppen, motionera, träna upp styrka i ben och Överkropp samt träna upp konditionen. Detta trots att snön faller och det är kallt. För att inte tala om hur vackert det är att åka i vinterlandskapet.
Perfekt aktivitet när det är vinterväder med snö. Att ta en tur på längdskidor främjar hälsan med både motion och frisk luft. Att ta sig fram på skidor i vår svenska natur är alltid trevligt.
Att swisha fram med kall hög frisk luft. Doften av snö och valla blandat med skogen och en termos med varm oboy i ryggsäcken. Finns inte mycket som slår det!
Kan vara precis så ansträngande man vill, ja eller inte vill 😉
Har ni inte provat, leta upp närmsta plats med spår och uthyrning av skidor och ut med er!!
En oförglömlig upplevelse.