Niki

Användarprofil

Baka något att ge bort

Tips för den som...
Att baka något är en perfekt present! Både hemgjort och gott, och det behöver inte vara perfekt det är tanken som räknas, för vem vill inte ha något gott att äta på jul?

Brädspel som present

Det här är en bra present för hela familjen. Kom närmare varandra och umgås när ni spelar tillsammans!

Fyll-i-bok som present

Det här är en bra present för den som vill ge något som mottagaren kan göra till sitt eget. Dessa böcker finns i många olika varianter och man kan fylla i dom exakt som man vill. En gåva som blir väldigt personlig och kul att spara.

Livet efter dig

Bok av Jojo Moyes
En bra men även lite sorglig och väldigt känslosam bok, men som även innehåller en vacker kärlek. Testa och läs!

Det övergivna barnhemmet

Bok av Erika Svernström
En spännande ungdomsbok. Ganska bra tycker jag. En mamma och hennes tre barn flyttar in i ett gammalt hus som tidigare varit ett barnhem, när konstiga saker börjar hända.

Sune i fjällen

Film från 2014 regisserad av Gustaf Åkerblom
En härlig familjekomedi! En av Sune filmerna när han och hans familj nu åker till fjällen på skidsemester.

A Star Is Born

Film från 2018 regisserad av Bradley Cooper
En fantastisk film som jag set flera gånger. Bra musik, dock lite sorgliga delar i filmen tycker jag men i helhet är den en superbra film!

PS från Paris

Bok av Marc Levy
En jättebra bok! Bra och lagom detaljerat, gillar karaktärerna i boken. Har inte läst andra böcker av författaren men det här är en fristående fortsättning av en annan bok tydligen.

Lägret

Bok av Lena Ollmark
En spännande ungdomsbok som är värd att testa. Själv tyckte jag den var lite ”långsam” i början och inte så du fastnade för den men blev mycket bättre sen! Självklart har ju alla olika smak också!

Mamma Mia!

Film från 2008 regisserad av Phyllida Lloyd
En riktig klassiker som man aldrig tröttnar på. En fin musikal film med musik av ABBA! Rekommenderar den om man gillar musikaler!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.