A Star Is Born

Film från 2018 regisserad av Bradley Cooper
Älskar älskar älskar musiken i filmen! Tycker också att Lady Gaga och Bradley Cooper är helt perfekta för sina roller. Fin och sorglig kärlekshistoria. Lite långsam och utdragen, men värd att se ändå!
En romantisk, sorglig och fin film. Handlar om att bli en musikstjärna. En kvinna som blir kär i en kille som är sångare men som lever med inre demoner och alkoholmissbruk
En fantastisk film som jag set flera gånger. Bra musik, dock lite sorgliga delar i filmen tycker jag men i helhet är den en superbra film!
Som någon beskrev A Star Is Born på IMDb: ‘’This was a good movie but not a great movie.’’ Bästa med filmen är tveklöst Lady Gaga och Bradley Coopers kemi. Sämsta är att filmens början är betydligt bättre än slutet, som känns alldeles för utdraget. Med det sagt är det en fin och känslomässig film, men samtidigt något överskattad.
Den talangfulla flickan möter den alkoholiserade, problemfyllde manliga artisten med sin karriär på nedgång. Tillsammans lyckas de göra 1+1 till mer än två, genom den hitsången som hon har skrivit. l det här ligger naturligtvis en kärlekshistoria dold, men den följer inte den vanliga gången. Lady Gagas hit fastnar nästan omedelbart och man har inte en tanke på hennes tidigare kreationer, för hon bär sin roll med den äran.
A Star is Born är kärlekshistorien om två artister med totalt motsatt riktning; den alkoholiserade tinnitusplågade medelåldersmannen som ännu fyller stora arenor, och den unga begåvade underdog-kvinnan som han upptäcker och skuffar fram i karriären.

Ända från start är Ally tuff och cool och har bestämt sig för att sätta gränser även om det också visas hur hon har fått växa upp i en miljö där det är männen som tar plats.

Det är en mycket berörande historia, och som i alla sagor handlar det också om stora teman; uppgång och fall, hur mycket man är beredd att offra för kärleken, vad berömmelse kostar.