Mamma Mia! (Mamma Mia!)

Film från 2008 regisserad av Phyllida Lloyd
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Discshop
49 kr + 29 frakt
Adlibris
49 kr + 19 frakt
Ej verifierad butik
Mamma Mia!
49 kr
Mamma Mia!
49 kr
Base.com
~57 kr (4.99 GBP)okänd frakt
Ginza
59 kr + 39 frakt
Coolshop
69 kr fri frakt
CDON
79 kr + 29 frakt
Kvarnvideo
79 kr + 39 frakt
Ej verifierad butik
Mamma Mia! - The Movie (Blu-ray)
79 kr
365games.co.uk
~86 kr (7.49 GBP)+ 2.99 GBP frakt
Shop4world.com
~86 kr (7.49 GBP)+ 6.99 GBP frakt
Zavvi.com
~88 kr (8.49 EUR)+ 6.99 EUR frakt
Betyg 5
En riktig klassiker som man aldrig tröttnar på. En fin musikal film med musik av ABBA! Rekommenderar den om man gillar musikaler!
En av mina favoritfilmer någonsin! Har säkert sett den över 50 gånger. Den är rolig, glad och bjuder på bra musik. Rekommenderas!
En film med bra musik, underbar natur, kärlek och sångglädje! Gillar storyn som utspelar sig kring Donna och hennes dotter Sofie som ska gifta sig. Sofie vill emellertid att hennes biologiska pappa ska följa henne till altaret... bara det att de vet inte riktigt vem det är! En fantastisk feelgood-film. Kommer nog aldrig tröttna på denna!
Denna musikalfilm sprider verkligen glädje! Den är baserad på musikalen med samma namn och har några av Abbas största hitlåtar. Filmen utspelar sig i Grekland på ön Kalokairi och handlar om Sophie som snart ska gifta sig. Hon bor på ön med sin mamma Donna, som spelas av Maryl Streep, men vet inte vem hennes pappa är. Innan bröllopet hittar hon mammans dagbok och inser att det finns tre män som kan vara hennes pappa. Hon bjuder in samtliga till bröllopet, vilket skapar pinsamma och underhållande situationer.

Jag är egentligen inget stort fan av musikaler, men jag gillade verkligen denna. Jag tycker att den är riktigt lättsam och härligt. Mycket tack vare musiken som är svår att inte tycka om. Jag gillar även att se kända skådespelare som Stellan Skarsgård och Pierce Brosnan sjunga Abba-låtar. Det kanske inte är den vackraste versionen av Abbas låtar, men riktigt roligt och familjärt.