Mamma Mia!

Mamma Mia!

Film från 2008 regisserad av Phyllida Lloyd
Mamma Mia är filmen som bygger på musikalen. Full av Abbas oförglömliga hits. En lång rad fantastiska skådespelare med Meryl Streep i spetsen. Björn och Benny som dyker upp i små statistroller.

Ett glädjepiller utan dess like.

Finns det nån som inte sett den så är det hög tid att göra det.
Rolig mycket Abba ltar med mycket underhålling Familjefilm Vackra scener från grekland och underbara skådespelare Handlingen utspelar på en grekisk ö med kärlek humor och underhålling många go skratt
Sophie ska gifta sig och vill så gärna att hennes pappa ska överlämna henne. Problemet är att hon inte vet vem det är.

Hon har i sin mammas dagbok kommit fram till att det finns tre män som det står mellan.

Sophie bjuder alla tre till bröllopet. Hon är helt säker på att hon vet vem som är hennes pappa när hon väl möter honom.

Hennes mamma vet ingenting om Sophias planer. Så kommer de tre männen, och inget blir som Sophia tänkt.

Jag älskar verkligen denna film. Så mycket glädje och kärlek, och man blir så glad av musiken från Abba. Jag kan se den här filmen hur ofta som helst.

Behöver man muntras upp är detta filmen att se.
Underbar film, blir lika glad varje gång av att se den. Jättebra skådespel och massa klassiska låtar från ABBA.
Sett den här så många gånger att jag inte kan räkna!

Älskar Abbas låtar och skådespelarna är fantastiska med riktigt bra sångröster.

Rekommenderar den verkligen till alla som tycker om musikaler och vill få en riktigt feelgoodupplevelse.
En riktig klassiker som man aldrig tröttnar på. En fin musikal film med musik av ABBA! Rekommenderar den om man gillar musikaler!
En av mina favoritfilmer någonsin! Har säkert sett den över 50 gånger. Den är rolig, glad och bjuder på bra musik. Rekommenderas!
En film med bra musik, underbar natur, kärlek och sångglädje! Gillar storyn som utspelar sig kring Donna och hennes dotter Sofie som ska gifta sig. Sofie vill emellertid att hennes biologiska pappa ska följa henne till altaret... bara det att de vet inte riktigt vem det är! En fantastisk feelgood-film. Kommer nog aldrig tröttna på denna!
Denna musikalfilm sprider verkligen glädje! Den är baserad på musikalen med samma namn och har några av Abbas största hitlåtar. Filmen utspelar sig i Grekland på ön Kalokairi och handlar om Sophie som snart ska gifta sig. Hon bor på ön med sin mamma Donna, som spelas av Maryl Streep, men vet inte vem hennes pappa är. Innan bröllopet hittar hon mammans dagbok och inser att det finns tre män som kan vara hennes pappa. Hon bjuder in samtliga till bröllopet, vilket skapar pinsamma och underhållande situationer.

Jag är egentligen inget stort fan av musikaler, men jag gillade verkligen denna. Jag tycker att den är riktigt lättsam och härligt. Mycket tack vare musiken som är svår att inte tycka om. Jag gillar även att se kända skådespelare som Stellan Skarsgård och Pierce Brosnan sjunga Abba-låtar. Det kanske inte är den vackraste versionen av Abbas låtar, men riktigt roligt och familjärt.