Linn Henriksson

Användarprofil
Jag sträckkollade hela serien på en kväll. Väldigt mysig och spännande serie och känns påkostad. Ser fram emot nästa säsong!

Vänner

TV-program
Världens bästa feelgood-serie! Kan se serien om och om igen. Den bjuder på många skratt hemma i soffan.
Rekommenderas för den som gillar feelgood
En mysig och lättläst feelgood om Frida som blir singel och arbetslös. Hon träffar sin ungdomskärlek Micke på sin brors bröllop och blir erbjuden att spela hans flickvän en vecka i Grekland som ett jobb. Härligt att läsa om Grekland och drömma sig bort från ett grått Sverige... Rekommenderas!!
En mysig och julig feelgood bok. Jag läste denna efter jul, men lika mysig ändå! Boken handlar om Diana som har jobbat som sjuksköterska i Tanzania. Hon kommer hem till Sverige och får reda på att hon har en halvsyster. Boken är spännande, lättläst och mysig.
En perfekt julklapp! Begagnat är alltid bra för miljön och det är roligt med en fin bok som kommer till användning istället för att den ska stå och damma i bokhyllan.
Toppenbra julklapp till nära och kära som ofta är på språng någonstans. Även mysigt för friluftsmänniskan som gärna tar med sig en kopp kaffe eller varm choklad ut i naturen. Termosen får gärna ha ett fint tryck också.
En mysig feelgood att läsa på Hösten. Boken handlar om Vanja som har jobbat som journalist i många år, men som nu måste välja om hon ska säga upp sig eller bli mer digital. För att tänka över detta åker hon till Sommen. Om man har läst de tidigare böckerna i serien känner man igen miljöerna och karaktärer. Rekommenderas! "
Har köpt en fyll-i bok med recept att fylla i till min syster som både älskar att laga mat och att baka. Perfekt för henne att spara alla sina recept i!
En vintrig och mysig feelgood bok som utspelar sig i en mysig miljö. Omslaget på boken gör att man blir sugen på en kopp med varm choklad och längtan efter vinter och snö.
Jag kommer att ge bort ett tyngdtäcke i julklapp till en person i min familj som sover dåligt och är otroligt trött på dagarna. Jag använder själv tyngdtäcke och det är bland det bästa jag har köpt. Jag upplever att jag sover bättre och det är dessutom mysigt att krypa ner med lite tyngd runt sig, det känns tryggt.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.