Linn Henriksson

Användarprofil
Vi har läst dessa böcker eftersom familjen Knyckertz kommer att bli årets julkalender i SVT. Den har bjudit på en del skratt, spänning och mysterier. Namnen på karaktärerna är klockrena. Rekommenderas!

Familjen Bridgerton

TV-program från Netflix
Jag sträckkollade hela serien på en kväll. Väldigt mysig och spännande serie och känns påkostad. Ser fram emot nästa säsong!

Vänner

TV-program från Netflix
Världens bästa feelgood-serie! Kan se serien om och om igen. Den bjuder på många skratt hemma i soffan.
Rekommenderas för den som gillar feelgood

Flickvänskontraktet

Bok av Anna Keiler
En mysig och lättläst feelgood om Frida som blir singel och arbetslös. Hon träffar sin ungdomskärlek Micke på sin brors bröllop och blir erbjuden att spela hans flickvän en vecka i Grekland som ett jobb. Härligt att läsa om Grekland och drömma sig bort från ett grått Sverige... Rekommenderas!!
En mysig och julig feelgood bok. Jag läste denna efter jul, men lika mysig ändå! Boken handlar om Diana som har jobbat som sjuksköterska i Tanzania. Hon kommer hem till Sverige och får reda på att hon har en halvsyster. Boken är spännande, lättläst och mysig.

Bok

Produkttyp

Använd bok som present

En perfekt julklapp! Begagnat är alltid bra för miljön och det är roligt med en fin bok som kommer till användning istället för att den ska stå och damma i bokhyllan.

Termosmugg som present

Toppenbra julklapp till nära och kära som ofta är på språng någonstans. Även mysigt för friluftsmänniskan som gärna tar med sig en kopp kaffe eller varm choklad ut i naturen. Termosen får gärna ha ett fint tryck också.

Höst vid Sommen

Bok av Camilla Dahlson
En mysig feelgood att läsa på Hösten. Boken handlar om Vanja som har jobbat som journalist i många år, men som nu måste välja om hon ska säga upp sig eller bli mer digital. För att tänka över detta åker hon till Sommen. Om man har läst de tidigare böckerna i serien känner man igen miljöerna och karaktärer. Rekommenderas! "

Fyll-i-bok som present

Har köpt en fyll-i bok med recept att fylla i till min syster som både älskar att laga mat och att baka. Perfekt för henne att spara alla sina recept i!

Vinter vid Sommen

Bok av Camilla Dahlson
En vintrig och mysig feelgood bok som utspelar sig i en mysig miljö. Omslaget på boken gör att man blir sugen på en kopp med varm choklad och längtan efter vinter och snö.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.